AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE Z170X Designare

Zobraziť katalóg
GIGABYTE Z170X Designare
4,0 1 hodnotení
Základná doska Intel Z170, PCIe x16, 4x DDR4 SDRAM 4000, 6x SATA III, U.2, M.2, 6x USB 3.0, 2x USB 3.1 Type-C, 2x GLAN, HDMI, Display port, Mini- Display port, 7.1ch audio, ATX, sc1151
Kód:  AG157z8v Produktové číslo:  GA-Z170X-Designare Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z170X Designare

Ak chcete hrať aj tie najnáročnejšie počítačové hry, potrebujete k tomu nadupanú herné zostavu. To by samozrejme nebolo možné bez poriadnej základnej dosky. Preto spoločnosť GIGABYTE prichádza s doskou Z170X Designare, ktorá sa stane skvelým základným kameňom aj pre tú vašu zostavu. Nabitá novými technológiami doska   umožňuje osadenie 6. generáciou procesorov Intel z rodiny Skylake, ktorému môže asistovať operačnú pamäť typu DDR4 SDRAM o maximálnej frekvencii až 4000 MHz a kapacitou až 64 GB. K tomu pridajte špičkové grafické karty, ktoré zapojíte do PCIe slotov posilnených opláštením z nerezovej ocele a môžete sa pustiť do hrania. 

kľúčové vlastnosti

  • dosku je možné osadiť najnovšie 6. generáciou procesorov z rodiny Skylake
  • ultra rýchle konektory M.2 a U.2 s prenosovou rýchlosťou až 32 GB / s umožní pripojiť diskami NVMe
  • doska zvláda zapojenie 3 grafických kariet súčasne do SLI aj Crossfire
  • duálny konektory pre vodné chladenie zabezpečí, že sa zostava nebude prehrievať
  • o kvalitné zvukové podanie sa postará zvukový procesor ALC1150
  • osadenie symetrickými konektory USB Type-C na zadnom paneli
  • ozdobou vašej počítačovej skrine sa doska stane vďaka nastaviteľnému LED osvetlenie

Brána do virtuálneho sveta

Zažite skutočne vierohodnú virtuálnu realitu s touto základnou doskou GIGABYTE. Rozhranie Thunderbolt 3 umožní prenášať dáta až dvojnásobnou prenosovou rýchlosťou oproti minulej generácii. S extrémne rýchlymi rozhraniami M.2, U.2 a PCIe pripojíte aj ultra rýchle disky NVMe. Ak potrebujete vysokú kapacitu úložiska a zároveň najlepší dostupný výkon, pripojte a ž tri disky Intel 750 Series NVMe PCIe SSD zapojené v RAID, čím dosiahnete rekordné rýchlosti 3525 MB / s. Ak vyžadujete najvyššie herné rozlíšenie a snímkovú frekvenciu, táto doska vám vyjde v ústrety. Zvládá totiž zapojení 3 grafických karet současně do SLI i Crossfire. Táto doska vám tak otvára bránu, cez ktorú sa môžete vydať na dobrodružnú cestu do virtuálneho sveta.

Špičková zostava potrebuje špičkové chladenie

Aby prvotriedny výkon, ktorý doska ponúka, zostal nezmenený, je potrebné dosku chladiť, aby sa neprehrievala. Preto je vybavená duálnymi konektormi určenými pre vodné chladenie.Vďaka tomu sa vám do rúk dostáva plná kontrola až nad dvoma vodnými čerpadlami alebo ventilátory, kedy môžete ľahko kalibrovať napätie a režimy PWM.Duálne Intel gigabitové pripojenie s cFosSpeed ??poskytuje čo najvyššiu šírku pásma najdôležitejšiemu dátovému prevádzky. Môžete tak využívať všetky sieťové cesty naplno, bez toho by to ovplyvnilo váš výkon, čo oceníte najmä pri online hraní. Krištáľovo čistý zvuk o sile až 115 db k vašim ušiam dopraví zvukový procesor ALC1150.

Doska, ktorá sa stane ozdobou

Základná doska GIGABYTE Z170X Designare nie je len nevzhledným kusom technológie. V průhledné skříni se bude výtečně vyjímat díky LED osvětlení, které si můžete nastavit zcela dle vlastní fantazie. Vyjadrite tak sami seba a svoj ??štýl výberom z nepreberného množstva farieb, ktoré si môžete ľubovoľne namiešať s aplikáciou Ambient LED. Nastaviť si tiež môžete, či svetlá budú svietiť, blikať alebo pulzovať. Doska sa tak stane nielen základom pre vaše hranie, ale aj vynikajúcim doplnkom do vašej izby. 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 000 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Hotovo!
Interný
M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE Z170X Designare Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z170X Designare. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z170X Designare. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z170X Designare. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE Z170X Designare Alaplap.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií