Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

GIGABYTE Z97X-SLI

Zobraziť katalóg
GIGABYTE Z97X-SLI
5 1 hodnotení
Základná doska Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3000, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, GLAN, 7.1ch audio, ATX, sc1150
88,85 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  AG157s Produktové číslo:  GA-Z97X-SLI Stránky výrobcu
GIGABYTE Z97X-SLI 88,85 € Použité

GIGABYTE Z97X-SLI

GIGABYTE Z97X-SLI je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Vysoko kvalitná základná doska GIGABYTE pokračuje v tradícii nevšedného dizajnu a ponúkne všetko, čo potrebujete ako hlavný stavebný kameň pre vysoko výkonný herný počítač. Doska je postavená na najnovšom čipsete Intel Z97 pre procesory Intel Haswell, ktorý poskytne všetky súčasné technológie ako USB 3.0 a SATA III. Medzi veľké špeciality patrí špeciálny slot M.2 pre malé SSD disky alebo konektor SATA Express s podporou prenosovej rýchlosti až 10 Gb/s Ako už názov napovedá, samozrejmosťou je dostupnosť celkom 2 slotov PCIe x16 pre výkonné grafické karty, kde jeden operuje na plnej rýchlosti x16, druhý potom na x8. Nechýba ani podpora pretaktovania operačnej pamäte až do 3000 MHz .

Sieťová karta so systémom riadenia prenosu cFos Speed od spoločnosti Intel prináša pre vaše online hranie len tú najvyššiu rýchlosť a v porovnaní so štandardnými riešeniami hlavne extra nízku odozvu. Doska je vyrábaná najvyšším štandardom kvality súčiastok pod názvom Ultra Durable. Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu stabilitu a ochranu PC.

Medzi dodávaným softvér nájdete napríklad Gigabyte App Center , Čo je rozhranie, ktoré vám umožní ovládať všetky možnosti základnej dosky. S utilitou EasyTune ľahko přetaktuje procesor aj pamäť, aplikácie Cloud Station zase umožní zdieľanie dát a ovládanie vášho PC prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu odkiaľkoľvek.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel Z97 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel Z97 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 000 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE Z97X-SLI
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií