AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gillette Fusion Proglide Manual kazeta so stojanom

Zobraziť katalóg
Gillette Fusion Proglide Manual kazeta so stojanom
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: ProGlide holiaci strojček + ProGlide holiaci gél 170 ml + ProGlide stojan
Kód:  VBAL0048 Produktové číslo:  7702018396054
Gillette Fusion Proglide Manual kazeta so stojanom Predaj skončil

Gillette Fusion Proglide Manual kazeta so stojanom

Vypnuté
Gillette Fusion Proglide Manual kazeta so stojanom

Darčeková súprava Gillette k vám teraz prichádza s ponukou holiaceho strojčeka ProGlide Manual, ktorý je uložený do darčekovej kazety spolu s holiacim gélom a stojanom, ktorý uľahčí uloženie strojčeka. Strojček vám ponúka hladké oholenie s väčším pohodlím a bez zbytočného podráždenia. Nová technológia Gillette zabezpečí jednoduchý sklz holiaceho strojčeka a pokožku bez podráždenia alebo poranenia. Špeciálne čepieľky odstraňujú fúzy už od korienkov a zanechávajú tvár dokonale hladkú. Darujte mužom súpravu, ktorá im uľahčí holenie!

Prednosti strojčeka:
Čepieľky Low Cutting Force - majú tenšie a jemnejšie ostrie.
Mikrohrebeň microcombi - pomáha naviesť fúzy k čepieľkam.
Kanáliky prúžku Comfort Guard - odstraňujú prebytočný prípravok na holenie.

Stabilizátor čepieľok - zachováva optimálny tvar čepieľok, aby holenie bolo pohodlné a holiaci strojček s piatimi čepieľkami sa mohol prispôsobiť kontúram mužskej tváre.
Prúžok Snowplough Comfort Guard - zachová optimálny kontakt čepieľok s pokožkou, ktorú vypne, aby bolo holenie hladké a pohodlné.
Zvlhčujúci prúžok Lubrastrip - obsahuje minerálny olej a zvlhčujúce polyméry, ktoré umožňujú holiacemu strojčeku hladko kĺzať po pokožke aj pri opakovaných ťahoch.

Gél na holenie Gillette Fusion ProGlide (170 ml)
Pánsky gél na holenie od spoločnosti Gillette je obohatený o bambucké maslo. Obsahuje zvlhčujúce prvky, ktoré sa starajú o pleť namáhanú holením, a ktoré zároveň zabezpečujú hladký sklz holiaceho strojčeka. Dôležité zložky zmäkčia fúzy a ochránia vašu pleť pri každom ťahu. Zloženie gélu s bambuckým maslom a glycerínom pomáha udržať pleť počas holenia hydratovanú a predchádza pocitu podráždenia. Starajte sa o seba a nechajte sa rozmaznávať výrobkami Gillette!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gillette Fusion Proglide Manual kazeta so stojanom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Fusion Proglide Manual kazeta se stojanem.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií