PET AD homeoffice

GIRLZ ONLY Dry Shampoo Hazy Days 150 ml

Zobraziť katalóg
GIRLZ ONLY Dry Shampoo Hazy Days 150 ml
Suchý šampón – s jemnou kvetinovou vôňou, absorbčné schopnosti rýchlo zbavia prebytočnej mastnoty, keď nie je čas alebo možnosť vlasy umyť
Kód:  KSVL2828 Produktové číslo:  5021320034099
GIRLZ ONLY Dry Shampoo Hazy Days 150 ml Predaj skončil

GIRLZ ONLY Dry Shampoo Hazy Days 150 ml

Suchý šampón oceníte najmä vo chvíľach, keď sa vám začínajú mastiť vlasy a vy nemáte čas alebo možnosť si ich umyť. V takom prípade je suchý šampón neoceniteľným pomocníkom, pretože práve vďaka nemu budú vaše vlasy vyzerať za chvíľu a bez väčšej námahy svieže, bez mastnoty a navyše budú príjemne voňať. Anglická značka Girlz Only vám pre tieto situácie prináša bohatý výber hneď z niekoľkých prípravkov na všetky typy vlasov.

Girlz Only Dry Shampoo Hazy Days je ideálny na každodenné použitie na vlasy bez objemu, ktorým dodá objem, jemnú kvetinovú vôňu a absorbuje prebytočný maz.

Kľúčové vlastnosti

  • Suchý šampón na jemné, spľasnuté vlasy
  • Absorbuje prebytočný maz z vlasov
  • Navracia vlasom požadovaný objem
  • Má príjemnú kvetinovú vôňu
  • Dodá vlasom lesk a prirodzenejší vzhľad
  • Nezanecháva stopy

Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte, aplikujte zo vzdialenosti 20 cm rovnomerným rozprašovaním na vlasy. Nechajte chvíľu pôsobiť a masírujte ku končekom vlasov. Potom dôkladne vyčešte kefou.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat, Oryza Sativa Starch, Parfum, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, Citronellol, Limonene

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRLZ ONLY Dry Shampoo Hazy Days 150 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRLZ ONLY Dry Shampoo Hazy Days 150 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií