AP+ nový vizuál PET

Gogen ECM 01B čierna

Zobraziť katalóg
Gogen ECM 01B čierna
3,7 7 hodnotení
Slúchadlá do uší, s mikrofónom, frekvenčný rozsah 20-20000Hz, citlivosť 102dB, impedancia 32Ohm, 1.2m kábel, jack 3.5mm, čierne
Kód:  WG9579a2 Produktové číslo:  GOGECM01B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen ECM 01B čierna

vypnuté
Sluchátka Gogen ECM 01B
vypnuté
Rozsah 20 - 20 000 Hz

20 - 20 000 Hz

vypnuté
Citlivost 102 dB

Citlivosť 102 dB

vypnuté
Délka kabelu 1,2 m

Dĺžka kábla 1,2 m

vypnuté
Vestavěný mikrofon

vstavaný mikrofón

vypnuté
Sluchátka Gogen ECM 01B

Užite si hudbu v plnom rozsahu!

Gogen ECM 01B zaujmú predovšetkým skvelým výkonom, zvukom i vzhľadom. Slúchadlá využívajú ušné nástavce, ktoré sú tvarované tak, aby presne sedeli vnútri ľudského ucha. Môžete ich mať nasadené dlhé hodiny a budú sa vám pohodlne nosiť bez toho, aby akokoľvek tlačili. Izolujú hluk a poskytujú bohatú basovú odozvu. Ich samotný dizajn v klasickej čiernej farbe je veľmi elegantný, pohodlný a ku všetkému odolný.

Slúchadlá stvorené pre mobilný život

Slúchadlá sú vybavené praktickým mikrofónom, takže dôležité hovory vybavíte bez nutnosti zloženia slúchadiel z uší. Všetko je navyše veľmi pohodlné, pretože príjem hovoru prebieha stlačením jediného tlačidla. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá disponujú dostatočne dlhým káblom s dĺžkou 1,2 m, ktorý je zakončený veľmi praktickou 3,5mm Jack koncovkou.

vypnuté
Sluchátka s mikrofonem

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gogen ECM 01B čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen ECM 01B černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen ECM 01B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen ECM 01B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen ECM 01B, fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií