Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Diskusia k Google Home EU

Zobraziť katalóg
Google Home EU - Hlasový asistent

Diskusia k Google Home EU

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Google Home EU, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Google Home EU ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Google Home EU vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nemyslite ze ocakavana cena 190 Eur je trochu moc? Zariadenie stoji 130 $ v prepocte 122 Eur. Predosly odhad okolo 140 Eur bol realnejsi.

4990,- to si delate srandu ne? Cekala jsem na to mesic v dubnu, paxem si to koupila v US a nyni vyjde i s dani na 3000,-.... mam redukci zastrcky a funguje v pohode v CR i s iphone.. Je to supr vec, doporucuju, ale ne za tuhle zlodejskou cenu.

Nepochopil jsem, proč k tomuto produktu dáváte redukci na napájení, která je přesně opačná (CZ->UK) než je potřeba (UK->CZ) a neupozorníte na potřebu tento adaptér dokoupit. Není to chyba v akci? To by mi dávalo větší smysl.

Dobry den, mam otazku ohladom rezervacie tovaru. Chcel by som si rezervovat produkt 'Google Home' ktory ma byt dostupny tento mesiac November 2016. Da sa tato rezervacia v pripade potreby zrusit alebo je to zavezne s nutnostou platby? Dakujem

ako mozem nastavit do slovenciny? lebo zatial ho mam v anglictine? rad by som ho dal do slovenciny a zaroven napojil na smartfon ak sa da?

Dobrý den mám dotaz jaký je rozdíl mezi google home a google home mini

Dobrý deň je ten spodok(kryt na reproduktory) na tomto e-shope aj vy iných farbách? Ďakujem za odpoveď.

Jak to vypadá s naskladněním? Konkurence už ho má :(

Dobry den, zbozi jsem objednal 4/4 a stale nic...snad jen pravidelny update o prodluzujicim se terminu dodani. Mate prosim presne info kdy bude stanice k dispozici? Predem dekuji za odpoved. Jan

Da sa povedat, ci je koniec januara pre dostupnost tohto tovaru realny datum? alebo sa bude opat posuvat?

123...
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií