PET AD homeoffice

Diskusia k GOPRO Dive Housing

Zobraziť katalóg
GOPRO Dive Housing - Výmenný kryt

Diskusia k GOPRO Dive Housing

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GOPRO Dive Housing, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GOPRO Dive Housing ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GOPRO Dive Housing vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den existuje voděodolné pouzdro pro Hero5? Vyčetla jsem, že někteří zákazníci mají špatné zkušenosti s voděodolností Hero 5 bez ochranného krytu. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tento kryt použitelný i pro gopro Hero5? Děkuji za odpoveď.

podla foto je kryt z prednej strany otvorený preto sa chcem uistiť či je to len zla foto alebo je naozaj kryť uzatvorený a do (60m) predom ďakujem za odpoveď

Je vhodný ten kryt na gopro hero 4?

Dobrý den, mam kameru GoPro Hero 4 silver a na většině stránkách, včetně oficiálních stojí, že GoPro Dive Housing je kompatibilní s většinou GoPro kamer tedy i s onou GoPro Hero 4 silver. Ovšem zde se píše "Dive Housing je ultra odolné pouzdro pro kameru HERO3 nebo HERO3+" . Jak to teda je? Je Dive Housing kompatibilní jen s Hero 3 a Hero 3 + nebo i s Hero 4 silver? Děkuji za odpověd

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií