Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gorenje DTG 6335 E

Zobraziť katalóg
Gorenje DTG 6335 E
Digestor komínový, odťah: 422 m3/h, 3 stupne výkonu, odťah aj recirkulácia, 2x 20 W halogénové osvetlenie, umývateľný tukový filter, hliníkový tukový filter, ovládanie gombíkmi, antikoro
Kód:  FAV5201i Produktové číslo:  DTG6335E Stránky výrobcu

Gorenje DTG 6335 E

Výkonný odsávač pár Gorenje DTG 6335 E zaistí vždy čisté a príjemné prostredie vo vašej kuchyni. Jednou z predností je štýlové komínové vyhotovenie v modernom dizajne, ktorý je založený na kombinácii antikorovej ocele a skla. Vďaka štandardnej šírke 60 cm ho ľahko umiestnite do interiéru každej kuchyne.

Odsávač ponúka maximálny odťah 422 m3 za hodinu. Ak nemáte možnosť odvodu vzduchu mimo miestnosť, môžete využiť efektívnu funkciu recirkulácie. Tá spoľahlivo pohltí mastnotu a pary v telese odsávača pomocou tukového filtra a čistý vzduch vyfúkne späť do miestnosti. Pomocou tlačidiel možno jednoducho navoliť jeden z 3 stupňov výkonu odsávania. Veľkú výhodu predstavujú dve 20 W halogénové žiarovky, ktoré dokonale osvetlia okolie pod odsávačom. Tukový filter je možné v prípade potreby jednoducho vybrať a umyť.

Doplňujúce vlastnosti:

Výkon motora:

230 W

Maximálny výkon pri recirkulácii:
295 m3/h

Rozmery výrobku (š x h):
60 × 50 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje DTG 6335 E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE DTG 6335 E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií