Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Gorenje GTW 6 INI

Zobraziť katalóg
Gorenje GTW 6 INI
Varná doska vstavaná, plynová, 4 horáky 1/1,75/1,75/3,3 kW, trojitý Wok horák, liatinové mriežky
Kód:  FBV4302m1 Produktové číslo:  493044 Stránky výrobcu

Gorenje GTW 6 INI

Prezeráte si štýlovú varnú dosku od spoločnosti Gorenje s jemným nádychom nostalgie. Plynová doska z dizajnovej edície Gorenje Infinity Collection v elegantnom a zároveň nadčasovom dizajne disponuje štyrmi horákmi vrátane špeciálnej WOK varnej zóny. V prípade náhodného zhasnutia plamienka z akýchkoľvek príčin, či už je to prievan alebo zaliatie tekutinou, tepelná poistka v každom z horákov blokuje únik plynu do priestoru. Ak vás únik plynu po zhasnutí plameňa niekedy pred tým desil a odrádzal pred kúpou plynového spotrebiča, dnes sa už s touto varnou doskou nemusíte v žiadnom prípade strachovať! Horáky sú nadpriemerne efektívne - dosahujú až 10 % úspory plynu. Trysky na propán-bután sú súčasťou balenia. Oceníte aj reduktor pre nádoby s veľmi malým priemerom.

Šesť kľúčových vlastností

  • Elegantné a zároveň nadčasové vyhotovenie z dizajnového radu Gorenje Infinity Collection
  • Dômyselná bezpečnostná ochrana proti náhodnému zhasnutiu plameňa
  • Štyri nadpriemerne efektívne varné zóny vrátane WOK horáka
  • Liatinové mriežky na lepšiu stabilitu riadu a vylepšený dizajn
  • Elektrické zapaľovanie integrované v otočnom gombíku
  • Určená na zabudovanie

Varenie si odteraz zamilujete!

Ďalším bonusom je elektrické zapaľovanie. Ľahšie to už nejde - len stlačiť gombík, následne otočiť a vybraný horák sa automaticky zapáli. Zaručená maximálna bezpečnosť a všetko hravo zvládnete jednou rukou. Pre lepšiu stabilitu riadu a prvotriedny dizajn boli tieto varné dosky vybavené špeciálnou liatinovou mriežkou. Sú extrémne odolné voči tým najvyšším teplotám a zabezpečia vám tak naozaj dlhé roky bezstarostného používania. Už spomínaný WOK horák je pomyselná čerešnička na záver. WOK horák je vhodný na prípravu jedál, ktoré vyžadujú prudké osmaženie - často vyžadované pri príprave ázijskej kuchyne. Plamene usporiadané v troch prstencoch rýchlo zahrejú panvicu alebo veľké hrnce a jedlo tak bude pripravené behom pár minút.

Horáky

Ľavý predný: WOK horák o 10,3 cm, 3,3 kW
Pravý predný: Malý horák o 4,3 cm, 1 kW
Ľavý zadný: štandardný horák o 6,7 cm, 1,75 kW
Pravý zadný: štandardný horák o 6,7 cm, 1,75 kW

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje GTW 6 INI
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GTW 6 INI.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií