Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Gorenje IT 614 CSC

Zobraziť katalóg
Gorenje IT 614 CSC
Varná doska vstavaná, indukčná, 4 varné zóny, senzorové dotykové ovládanie, funkcia SuperBoost, PowerBoost, časovač, ukazovateľ zostatkového tepla, čierna
Kód:  FBV4302b2 Produktové číslo:  IT614CSC Stránky výrobcu

Gorenje IT 614 CSC

Sklokeramická indukčná varná doska prináša moderný, výkonný a pohodlný spôsob varenia. Chváli sa atraktívnym dizajnom v čiernej farbe, ktorý pekne ozdobí každú kuchyňu. Bezpochyby túto dosku ocenia tí, ktorí majú radi vysoký výkon, štýlový dizajn aj bezpečnú prevádzku. Čerešničkou na torte je ľahká údržba a návykové jednoduché dotykové ovládanie.

 

Nestrácajte pri varení čas

 

Doska ponúka 4 varné zóny s rôznymi výkonmi a priemermi pre malé aj široké hrnce či panvice. Funkcia zvýšenie výkonu Power Boost sa používa za účelom rýchleho varenia. Aktivovať ju môžete na všetkých varných zónach súčasne. Super Boost potom zvýši výkon iba jednej zóny ohrevu. Ukazovateľ zvyškového tepla efektívne predchádza nežiadúcemu popáleniu a možno ho tiež využiť na ohrievanie bez zapnutej platničky.

 

Šikovný časovač

 

Funkcia časovača iste tiež často využijete počas varenia, ponúka dva prevádzkové režimy. Časovač vypnutia automaticky vypne varnú zónu po uplynutí vami nastavenej doby. Naproti tomu režim Minútka funguje podobne, len po uplynutí doby zaznie zvukový signál .

 

Bezpečnosť a jednoduchá údržba

 

Aby jej použitie bolo úplne bezpečné aj v rodinách s deťmi, doska je vybavená detským zámkom. Po aktivácii tejto funkcie nedôjde k nechcenému použitiu varných zón. Moderný sklokeramický povrch dosky nielen nádherne vyzerá, ale navyše sa veľmi dobre udržiava a čistí. Aby vyzerala stále dokonale, nebude potrebné toľko úsilia. Vychutnávajte si jej vkusný vzhľad v čiernom vyhotovení, zjednodušte si každodenné varenie a doprajte si potrebné pohodlie aj v kuchyni so špičkovou varnou doskou Gorenje.

 

Doplňujúce informácie:

Funkcie:
Indukčná sklokeramická varná doska
Funkcia časovač
Senzorové (dotykové) ovládanie
PowerBoost funkcie
SuperBoost
AllBoost - funkcia zvýšenia výkonu na všetkých varných zónach
Skosená hrana

4 varné zóny:
Ľavá predná: 18,5 cm, 1,4/1,9 kW
Pravá predná: 16,5 cm, 1,2/1,4 kW
Ľavá zadná: 16,5 cm, 1,2/1,4 kW
Pravá zadná: 20,5 cm, 1,9/2,1 kW

Technické parametre:
Elektrické pripojenie: 220 - 240 V
Rozmery (š × v × h): 59,5 × 5,5 × 51 cm
Rozmery na zabudovanie (š × v × h): 56 × 5 × 48 cm
Príkon: 6800 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje IT 614 CSC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE IT 614 CSC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE IT 614 CSC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE IT 614 CSC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje IT 614 CSC.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií