PET AD homeoffice

Gorenje IT 614 X

Zobraziť katalóg
Gorenje IT 614 X
Varná doska vstavaná, indukčná, 4 varné zóny, powerBoost, časovač, ukazovateľ zostatkového tepla, dotykové ovládanie
Kód:  FBV4302j Produktové číslo:  IT614X Stránky výrobcu

Gorenje IT 614 X

Už na prvý pohľad je táto sklokeramická indukčná varná doska atraktívna. Predstavuje výkonné zariadenie na pohodlnú prípravu pokrmov, ktorá v sebe kombinuje moderný spôsob varenia a ľahkú údržbu. Bezpochyby túto dosku ocenia aj všetci tí, ktorí majú radi štýlový dizajn a tiež bezpečnú prevádzku. Na dotykové ovládanie si zvyknete behom pár chvíľ.

 

Booster pre ešte väčší výkon

 

Doska ponúka 4 varné zóny s rôznymi výkonmi a priemery pre malé i široké hrnce či panvice. Funkcie Power Boost sa používa za účelom rýchleho varenia alebo pri varení väčšieho množstva potravín. Aktivovať ju môžete pre každú varnú zónu a hodí sa na ohriatie aj veľkého množstva potravín. Tento zvýšený výkon trvá 5 minút a potom sa prepne na úroveň výkonu 9. Ukazovateľ zvyškového tepla efektívne predchádza nežiadúcemu popáleniu a možno ho tiež využiť na ohrievanie bez zapnutej platničky.

 

Inteligentný a užitočný časovač

 

Funkciu časovača tiež často využijete počas varenia, ponúka dva prevádzkové režimy. Časovač vypnutia automaticky vypne varnú zónu po uplynutí vami nastavenej doby. Naproti tomu režim Minútka funguje podobne, len po uplynutí času zaznie zvukový signál.

 

Bezpečnosť a jednoduchá údržba

 

Aby jej použitie bolo úplne bezpečné aj v rodinách s deťmi, doska je vybavená detským zámkom. Po aktivácii tejto funkcie nedôjde k nechcenému použitiu varných zón, ani ďalších funkcií.

Moderný sklokeramický povrch dosky nielen nádherne vyzerá, ale navyše sa veľmi dobre udržuje a čistí. Aby vyzerala stále dokonale, nebude potrebné toľko úsilia. Vychutnávajte si jej vkusný vzhľad v čiernom vyhotovení, zjednodušte si každodenné varenie a doprajte si potrebné pohodlie aj v kuchyni so špičkovou varnou doskou Gorenje.

Parametre a špecifikácia:

Funkcie:
Power Boost
Detský zámok
Ukazovateľ zvyškového tepla
Senzorové dotykové ovládanie

4 varné zóny:
Ľavá predná: 18,5 cm, 1,4/1,9 kW
Pravá predná: 16,5 cm, 1,2/1,4 kW
Ľavá zadná: 16,5 cm, 1,2/1,4 kW
Pravá zadná: 20,5 cm, 1,9/2,1 kW

Technické parametre:
Elektrické pripojenie: 220 - 240 V
Rozmery (š × v × h): 60 × 5,7 × 51,5 cm
Rozmery na zabudovanie (š × v × h): 56 × 5 × 49 cm
Príkon: 6800 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje IT 614 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE IT 614 X.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií