Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Gorenje LADY CW-28FCL GOR

Zobraziť katalóg
Gorenje LADY CW-28FCL GOR
Panvica 28cm, keramický povrch
Kód:  EAV4487c Produktové číslo:  408537 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje LADY CW-28FCL GOR

Panvicu Gorenje Silver Countness Lady je vhodná pre všetky typy varných dosiek, vrátane indukcie, môžete s ňou variť aj na plynovom sporáku. Nádoba vyniká silným keramickým dnom, vďaka ktorému sa teplo rovnomerne rozloží po celom jeho povrchu. Táto dômyselná technológia zabezpečuje maximálnu úsporu času i energie. S panvíc Gorenje budete variť podstatne rýchlejšie a lacnejšie. Kúpte si toto jedinečné a kvalitné kuchynské riady, ktoré vaše varenie premení v ozajstný zážitok.

Panva je vyrobená z prvotriedneho materiálu, ktorý disponuje výbornou tepelnou aj mechanickou odolnosťou. Kvalitný povrch zaručuje, že na ňom nikdy nezostanú priľnuté zvyšky potravín. Nehrozí tak žiadne poškriabaniu či iné poškodenie riadu agresívnymi čistiacimi prostriedkami pri snahe o ich odstránenie. Panva je opatrená ergonomickými úchytkami, vďaka ktorým je manipulácia s ňou pohodlná a jednoduchá. Rukoväte sú zároveň tepelne izolované, obavy z nepríjemného popálenia sa tak stanú dávnou minulosťou.

Kľúčové vlastnosti:

  • špeciálny keramický povrch pre rovnomerný rozvod tepla po celej ploche dna
  • tepelne izolované úchyty
  • vhodné pre všetky typy varných dosiek, vrátane indukcie
  • vhodné pre umývanie v umývačke

Priemer panvy:
28 cm

Parametre a špecifikácia

Priemer horného okraja panvice
28 cm Hotovo!
Vnútorný povrch
Keramický Hotovo!
Typ
Klasická Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky Hotovo!

Rozmery

Priemer horného okraja panvice
28 cm Hotovo!

Povrch

Vnútorný povrch
Keramický Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Vhodné do umývačky Hotovo!
Poznámka:
» Všetky klasické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje LADY CW-28FCL GOR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje LADY CW-28FCL GOR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje LADY CW-28FCL GOR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje LADY CW-28FCL GOR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje LADY CW-28FCL GOR.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií