AP+ nový vizuál AD homeoffice

Gorenje MG 2500 TJW

Zobraziť katalóg
Gorenje MG 2500 TJW
4,0 1 hodnotení
Mlynček na mäso výkon 2500W, kapacita mletia 2.4kg/min, nôž z antikorovej ocele, 4 nadstavce pre mletie mäsa, 3 nástavce na prípravu klobás, odšťavovač pre paradajky, spätný chod, kovový plášť
Kód:  EAV4630d Produktové číslo:  MG2500TJW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje MG 2500 TJW Predaj skončil

Gorenje MG 2500 TJW

Pokiaľ od mlynčeka na mäso očakávate len to, že vám zomelie mäso, ste na veľkom omyle. Tento elegantný výkonný model je multifunkčný, a navyše bude vďaka svojmu sympatickému dizajnu ozdobou vašej kuchyne. Mäso s ním zomeliete pomocou vymeniteľných nadstavcov štyrmi rôznymi spôsobmi, s nadstavcami na klobásy vám nič nebráni pripraviť si doma chutné domáce klobásy podľa vašej chuti. S pomocou ďalšieho príslušenstva ho hravo premeníte v odšťavovač paradajok. Skrátka skvelý pomocník!

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon motora 2 500 W
  • Dostatočná kapacita mletia 2,4 kg/min
  • 4 nadstavce na mletie mäsa presne podľa vašich predstáv
  • 3 nadstavce na prípravu chutných klobás
  • Odšťavovač na paradajky
  • Funkcia spätného chodu
  • Nôž z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Gumové nožičky zaisťujú stabilitu
  • Kovový plášť

Skvelý multifunkčné pomocník

Súčasťou tohto mlynčeka na mäso je bohaté príslušenstvo pre všestranné využitie tohto prístroja. Sú to 4 nadstavce pre mletie mäsa, 3 nadstavce na prípravu klobás a odšťavovač paradajok. Reverzný chod oceníte v prípade, že sa vám mlynček zasekne. Kvalitné spracovanie všetkých častí mlynčeka ako sú antikorový nôž či celokovový plášť vám zaisťuje bezchybný chod.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje MG 2500 TJW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje MG 2500 TJW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje MG 2500 TJW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje MG 2500 TJW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje MG 2500 TJW.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií