Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Gorenje NRK 6192 MW

Zobraziť katalóg
Gorenje NRK 6192 MW
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A++, objem chladnička/mraznička 222/85 l, IonAir, MultiFlow 360°, NoFrost Plus, FreshZone zásuvka, XXL SpaceBox zásuvka, LED osvetlenie, mraziaci výkon 5 kg/24 hod., farba biela
Kód:  FBC2310e2 Produktové číslo:  NRK6192MW Stránky výrobcu

Gorenje NRK 6192 MW

Do povedomia svojich spokojných zákazníkov sa táto slovinská spoločnosť Gorenje dostala hlavne vďaka svojim cenovo dostupným a spoľahlivým výrobkom do domácnosti. Založená bola v roku 1950 a počas svojho pôsobenia na trhu si získala zaslúžené miesto medzi hlavnými európskymi výrobcami kuchynskej elektroniky.

Spotrebič, ktorý vám ušetrí peniaze

Využite tak aj vy ponuku produktov tejto rokmi preverenej spoločnosti a kúpte si kombinovanú chladničku Gorenje, ktorá sa môže pochváliť podareným dizajnom v štýlovej bielej farbe. Ponúkne nielen moderné technológie, ale aj energeticky úsporné riešenie pre vašu domácnosť. So spotrebou energie 235 kWh/rok sa radí do energetickej triedy A++.

Moderné technológie

Technológia IonAir neustále dodáva do chladiaceho priestoru záporne nabité ióny, ktoré likvidujú až 95 % baktérií v chladničke, takže jedlo bude neustále svieže a čerstvé. Rovnako odstraňuje zápachy a zároveň tak zaisťuje optimálnu úroveň vlhkosti. Toto prirodzené prostredie významne predlžuje trvanlivosť a čerstvosť potravín.
Najúčinnejšia je v spojení so systémom MultiFlow, ktorým tento spotrebič rovnako disponuje. Pri otváraní chladničky vždy naruší závan vonkajšieho teplého vzduchu stabilnú vnútornú teplotu, a tým sa urýchli proces kazenia potravín. MultiFlow 360° je dokonalý vetrací systém zaisťujúci trvalú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu vnútri chladničky vďaka 14 vetracím vstupom. Udržuje tak v celom jej priestore stabilnú a rovnomernú teplotu.
AdaptTech je novo vyvinutá technológia senzorov, ktoré "sledujú" zvyky používateľa 7 dní a každodenne zaznamenávajú obdobie častého otvárania dverí chladničky. Na základe tejto technológie si spotrebič prispôsobí svoju prevádzku a v čase častého otvárania dverí si koordinuje teplotu vnútri chladničky tak, aby zabezpečil maximálnu čerstvosť potravín. Zabráni tak teplotnému šoku, výkyvom teploty a predčasnému kazeniu potravín.

Užite si dostatok priestoru

Kombinovaná chladnička je vybavená zásobníkom na vajcia, výškovo nastaviteľným systémom dverových políc SimpleSlide, štyrmi sklenenými policami, držiakom na fľaše a poličkou na fľaše s pevným krytom. Fresh Zone zásuvka, ktorú nájdete v útrobách tejto chladničky, udržuje potraviny dlhšie čerstvé pri teplote okolo 3 °C. Poteší vás aj SpaceBox zásuvka, ktorá je naozaj extra veľká. Je umiestnená v mrazničke a môžete v nej ľahko uskladniť aj tie najobjemnejšie kusy potravín. Samozrejmosťou sú úsporné LED žiarovky zaisťujúce brilantné osvetlenie vnútra chladničky.

Vlastnosti:

  • Elektronické ovládanie
  • Zvukový alarm otvorených dverí
  • Zvukový a svetelný signál zvýšenej teploty v chladničke: biely signál
  • Ionizátor vzduchu v chladničke
  • Inteligentný systém prispôsobenia sa používateľovi a jeho návykom
  • MultiFlow 360° je 3D systém prúdenia vzduchu
  • NoFrost Plus

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje NRK 6192 MW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE NRK 6192 MW.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií