Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gorenje RF 60309 OCO L

Zobraziť katalóg
Gorenje RF 60309 OCO L
Chladnička kombinovaná, retro, 173.4cm, A ++, objem chladnička / mraznička 229 / 65l, hlučnosť 38dB, pravé otváranie dverí, 1 kompresor, 4 sklenené poličky, FastFreeze, SuperCool, mraziaci výkon 4.5kg / 24hod., farba: royal coffee, pánty vľavo
Kód:  GORCHL039 Produktové číslo:  444716 Stránky výrobcu

Gorenje RF 60309 OCO L

 

Elegantná kombinovaná chladnička Gorenje 60309 OCO L zaujme predovšetkým svojím retro dizajnom v kávovej farbe Royal coffee. Vďaka svojej nízkej spotrebe elektrického prúdu 211 kWh za rok patrí do energetickej triedy A++ a poskytuje celkový skladovací objem 296 litrov. Poteší prakticky organizovaným vnútorným priestorom a možnosťou nastaviť si vnútornú teplotu podľa aktuálnej potreby.

SuperCool: Rýchle schladenie

Chladnička obsahuje 4 sklenené police s dostatkom priestoru pre väčšie množstvo potravín a tak sa bez problémov do nej zmestí aj rodinný nákup na viac dní. Zeleninu a ovocie uložíte do vyhradeného boxu. Samozrejmosťou je polica na fľaše, vložka na 12 vajec alebo police na mliečne výrobky. Disponuje aj funkciou SuperCool pre rýchle schladenie a údržbu uľahčuje automatické odmrazovanie chladničky. Príjemné vnútorné LED osvetlenie zlepší prehľad o uložených potravinách a dodáva prístroju ďalšie body exkluzivity. V prípade nerovnej podlahy využijete výškovo nastaviteľné nohy.

FastFreeze: Rýchle zmrazenie

Mraznička s objemom 65 l a mraziacim výkonom 4,5 kg/24 h je situovaná v hornej časti zariadenia. Ponúka drôtenú policu, dvojdielnu policu na fľaše alebo priestor s dvierkami pre mrazené potraviny. Rýchle zmrazenie práve vložených potravín zariadi funkcia FastFreeze. Poteší vás tiež prítomnosť misky na ľad. Výpadku elektrickej energie sa nemusíte báť - chladnička je schopná udržať čerstvé potraviny až po dobu 22 hodín.

Doplňujúce informácie

Funkcie:
Mechanické ovládanie
Automatické odmrazovanie chladničky
Rýchle zmrazovanie FastFreeze
Rýchle schladenie SuperCool
1 kompresor
Chladiaca kvapalina: R600A
Výškovo nastaviteľné nohy

Chladnička:
LED osvetlenie
4x sklenená polica
Držiak na fľaše
1× veľká nádoba na zeleninu
Vložka na vajcia (12×)
1× polica na mliečne výrobky
Dvojdielna polica na fľaše
Polica na fľaše s pevným krytom

Mraznička:
Dvojdielna polica na fľaše
1× drôtená polica
1× priestor s dvierkami pre mrazené potraviny
1× miska na ľad

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje RF 60309 OCO L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE RF 60309 OCO L.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií