PET AD homeoffice

Gorenje RK 6192 LX

Zobraziť katalóg
Gorenje RK 6192 LX
4,0 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A++, objem chladničky/mrazničky 227/95 l, IonAir, FrostLess, DynamiCooling systém, FreshZone zásuvka, XXL SpaceBox zásuvka, LED osvetlenie, mraziaci výkon 4,5 kg/24 hod., farba sivá metalíza
Kód:  FBC2310g1 Produktové číslo:  RK6192LX Stránky výrobcu

Gorenje RK 6192 LX

Milovníci varenia určite ocenia vždy čerstvé potraviny na prípravu rozmanitých jedál. Preto pri výbere kuchyne kladieme dôraz aj na výber tej správnej chladničky. Predstavujeme vám novú chladničku od spoločnosti Gorenje RK 6192 LX. S touto pomocníčkou už nebudete zbytočne plytvať potravinami kvôli zlému skladovaniu. Chladnička ponúka množstvo funkcií, ktoré vám zaručia spokojnosť a príjemne vás prekvapia.

Užite si dostatok priestoru

Úsporná kombinovaná chladnička je vybavená zásuvkou Fresh Zone, ktorá zaistí dlhšie uschovanie čerstvého ovocia a zeleniny. Funkcia regulácie vlhkosti vám umožní nastaviť vlhkosť v priehradke na zeleninu, a tak si môžete byť istí, že ju nikdy nenájdete zhnitú. Ponúka tiež stropné LED osvetlenie, vďaka ktorému vždy spoľahlivo nájdete všetko, čo budete potrebovať. Ľahko nastaviteľné police v dverách chladničky vám uľahčia uloženie potravín.

Obmedzovať sa s touto chladničkou rozhodne nemusíte, disponuje totiž funkciou Slot-in. Dverové závesy sú skonštruované tak, že otvorenie dvierok do pravého uhla nebude žiadnym problémom ani v prípade, že ju umiestnite hneď vedľa steny alebo iného spotrebiča. Manipulačný priestor na vkladanie políc tak budete mať vždy plne k dispozícii. Po otvorení dvierok, ktoré sú vybavené zvukovou signalizáciou pri ich nedovretí, odhalíte naozaj veľké možnosti uskladnenia vašich potravín. Chladnička je vybavená štyrmi sklenenými policami, držiakom na fľaše a policou na fľašu s pevným krytom. V úložnom priestore, ktorý je označený ako Multibox, nájde svoje miesto syr alebo maslo.

Vynikajúce moderné technológie:

  • Technológia IonAir neustále dodáva do chladiaceho priestoru záporne nabité ióny, ktoré likvidujú až 95 % baktérií v chladničke, takže jedlo bude neustále svieže a čerstvé.
  • Ventilátor DynamicCooling rovnomerne rozširuje ióny po celej ploche chladničky.
  • Technológia AdaptTech vďaka senzorom, ktoré monitorujú zvyky používateľa, prispôsobí svoj výkon chladenia v čase, keď chladničku otvárate najčastejšie.

Ušetrite čas aj energiu

Mrazničku s Frost Less technológiou nie je potrebné tak často odmrazovať, pretože obmedzuje tvorbu ľadu a potrebu manuálneho odmrazovania v mrazničke až o 50 %. Mraznička ponúka hneď tri koše vrátane extra veľkého XXL SpaceBox priestoru, ktorý pojme aj tie najväčšie kusy potravín. Zároveň je prítomný kôš na rýchle zmrazenie. Okrem toho, že budete mať menej práce s odmrazovaním, ušetríte energiu a zaistí vám aj jednoduché upratovanie v mrazničke.

Vlastnosti a charakteristika:

  • Elektronické ovládanie
  • Zvukový alarm otvorených dverí
  • Zvukový a svetelný signál zvýšenej teploty v chladničke: biely signál
  • DynamiCooling systém zaistí rovnomerné prúdenie vzduchu v chladničke
  • 4 sklenené police
  • Držiak na fľaše
  • Polica na fľaše s pevným krytom
  • Úložné priestory na syr a maslo: Multibox
  • FreshZone zásuvka
  • Regulácia vlhkosti

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje RK 6192 LX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE RK 6192 LX.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií