AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Gorenje VS110W

Zobraziť katalóg
Gorenje VS110W
Vákuovačka 110 W, zváranie, vákuovanie, gumové nohy na stabilitu, dĺžka zváracej pásky 300 mm, 5 priložených vrecúšok súčasťou balenia
Kód:  EAV4811 Produktové číslo:  VS110W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje VS110W

Vákuová zváračka fólií Gorenje 110 W je perfektná na dlhodobé uchovanie čerstvých potravín, ktorým až päťkrát predĺži trvanlivosť. Je vybavená elektronickým ovládaním, svetelnou kontrolkou a gumovými nožičkami na lepšiu stabilitu. Vákuovačka kompaktných rozmerov sa hodí aj na prípravu ingrediencií určených na varenie vo vodnom kúpeli metódou Sous-Vide. V balení navyše nájdete 10 vrecúšok zadarmo - 5 jednolitrových a 5 dvojlitrových. A dokonca môžete použiť aj vrecká iných značiek, akými sú napríklad Stebe, Sous Vide Supreme či Guzzanti. Zaobstarajte si aj vy tohto šikovného pomocníka a doprajte si výraznú chuť aj arómu pri všetkých svojich potravinách. 

Praktická vákuovačka značky Gorenje

  • Rýchle, spoľahlivé zváranie a vákuovanie
  • Elektronické ovládanie + kontrolné svetlo
  • Rozmery (š x v x h): 35,7 × 8,6 × 14,8 cm
  • Jednoduché manuálne otváranie
  • Prívodný kábel: 300 mm
  • Pripojovací kábel: 1 m
  • Puzdro: plast + kov
  • Hmotnosť: 1,4 kg
  • Príkon: 110 W
  • Farba: biela

Vyskúšajte niečo nové

Vakuovačky ponúkajú moderný spôsob skladovania potravín, ktorý suroviny uchová mimoriadne dlho čerstvé, šťavnaté a mäkké. Odsaje všetok vzduch z vákuového vrecka a predĺži trvanlivosť potraviny vnútri až 5 krát. Navyše s nimi ušetríte veľa miesta vo vašej chladničke a mrazničke - uzatvorené vrecká nezaberú toľko priestoru ako plastové krabičky. Jedlo si samozrejme zachová svoj objem, tvar, farbu a predovšetkým maximum chutí. Skúste ingrediencie spracovať aj varením metódou Sous-Vide (čiže dlhom varení pri nízkych konštantných teplotách).

Poznámka:
» Všetky zváračky fólií

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje VS110W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje VS110W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje VS110W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje VS110W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje VS110W.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií