Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Gorenje WHT941A2XBG

Zobraziť katalóg
Gorenje WHT941A2XBG
Digestor komínová, odťah 462m3 / h, 4 rýchlosti, režim Power Boost, odťah 15cm alebo recirkulácia, kovový tukový filter, LED osvetlenie
Kód:  FAV5202m Produktové číslo:  WHT941A2XGB Stránky výrobcu

Gorenje WHT941A2XBG

Komínová digestor Gorenje WHT941A2XBG je skvelým pomocníkom v kuchyni, ktorý dokonale odsaje zápach, paru a všetky nečistoty vznikajúce počas varenia. Zaisťuje odťah a recirkuláciu vzduchu, je vybavený kovovým tukovým filtrom. Odsávač pár vyniká svojim moderným dizajnom v kombinácii nerezovej ocele a čierneho skla. Na nerezovom povrchu, ktorý je pokrytý špeciálnym filtrom, nezostávajú žiadne odtlačky prstov, povrch je stále lesklý a jeho čistenie je veľmi jednoduché.  

Veľkou prednosťou digestora je unikátna technológia AdaptAir, pomocou ktorej dochádza k účinnému nasatie vzduchu nad celou varnou zónou. Jej princíp je založený na jedinečnej kombinácii hliníkového filtra, špeciálne peny a klapiek, ktoré sa otvárajú podľa sacieho výkonu, čím sa znižuje hlučnosť spotrebiča. 

hlavné prednosti

  • odťah a recirkulácia vzduchu
  • kombinácia nerezovej ocele a čierneho skla
  • lesklý povrch bez odtlačkov
  • unikátna technológia AdaptAir
  • automatický prevádzka ventilátora
  • časovač
  • funkcie osvieženie
  • LED osvetlenie

Špičkové funkcie a vybavenie

Digestor sa môže pochváliť aj senzorom, ktorý dokáže rozpoznať úroveň nečistôt, pár a plynov. Podľa zisteného stavu tak vie odsávač automaticky upraviť rýchlosť ventilátora. K jej vybaveniu patrí aj časovač, pomocou ktorého môžete nastaviť automatické vypnutie po 10, 20 alebo 30 minútach. Nechýba ani funkcia osvieženie, ktorá sa aktivuje každú hodinu a automaticky spustí čistenie vzduchu na päť minút. Vymoženosťou je aj LED osvetlenie, ktoré zabezpečuje výborné osvetlenie varnej dosky a jej okolia a zároveň je aj estetickým prvkom v kuchyni.

Doplňujúce informácie:

Typ motora:
kondenzátorový motor

Priemer odťahu:
15 cm

Rozmery:
89,8 × 5,9 × 45,6 cm

hmotnosť:
21 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje WHT941A2XBG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WHT941A2XBG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE WHT941A2XBG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE WHT941A2XBG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje WHT941A2XBG.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií