Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza dny mini Velikonoce

Diskusia k GoSAT 7060HDI

Zobraziť katalóg
GoSAT 7060HDI - Diaľkový ovládač

Diskusia k GoSAT 7060HDI

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GoSAT 7060HDI, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GoSAT 7060HDI ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GoSAT 7060HDI vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mne dnes prišli tieto originálne ovládačky a všetko funguje ako na rovnakých starších len keď prepnem na ovládanie TV tak to už nejde a starých.Neviete prečo? Len kontrolka bliká na červeno a nič

Ovladač "neovládá" satel. přijímač GoSAT 7056HDi. Při stisku např. numerických kláves, volume či channel tlačítek se červeně rozsvítí tlačítko TV. Jak z tohoto módu zpět?

Jak rozdelat tento ovladac

myslite ze by s nim isiel ovladat prijimac aj nizsej rady 7056?

Lze tento dálkový ovladač použít pro typ GoSAT 7056HDi

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií