Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 ks

Zobraziť katalóg
GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 ks
4,8 12 hodnotení
Nabíjateľná batéria mikrotužková (AAA), nikel-metal hydridový (NiMH) článok, 500 nabíjacích cyklov, napätie až 1,2 V, 650 mAh, 2 ks v balení - 2,40 €/ks
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HM020d91b Produktové číslo:  1033112100 Stránky výrobcu
GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 ks Predaj skončil

GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 ks


Nové, lepšie, silnejšie

V roku 2016 uviedla spoločnosť GP Batteries na trh novú generáciu nabíjacích batérií pod označením ReCyko+ a ReCyko+ Pro. Všetky tieto batérie využívajú najmodernejšie výrobné technológie a nadväzujú na úspešné a mnohými oceneniami ovenčené nabíjacie batérie predchádzajúceho radu.

Na rozdiel od svojich predchodcov ponúkajú oveľa lepšie vlastnosti. Jednou z nich je nová technológia EnergyLock, vďaka ktorej podliehajú batérie samovybíjaniu oveľa pomalšie ako bežné nenabíjateľné batérie. Batérie si tak aj po niekoľkých rokoch skladovania uchovajú dostatok energie pre okamžité použitie.


Nabíjacie batérie ReCyko+ Pro Cordless

Tieto batérie boli špeciálne vyvinuté pre bezdrôtové telefóny za použitia najmodernejšej výrobnej technológie. 

Na rozdiel od ostatných batérií radu ReCyko+ disponujú vyšším počtom nabíjacích cyklov a tiež zvýšenou odolnosťou proti prebíjaniu. Prebíjanie je bežný efekt dokovacích staníc bezdrôtových telefónov – dochádza k nadmernému zahrievaniu batérie a postupnej strate jej maximálnej výdrže.

Batérie sú vyrábané v rôznych hodnotách - každý si vyberie, akú kapacitu potrebuje.


Pracovná teplota týchto batérií je -20° C až +50° C a disponujú viac ako 500 nabíjacími cyklami.

Batérie sú prednabité z výroby, čo Vám umožní ich použitie ihneď po vybalení alebo po dlhšom uskladnení.

Kľúčové vlastnosti produktu

vypnuté
Ihne připraveny k použití

Tieto nabíjacie NiMH batérie GP sú ihneď pripravené na použitie. Zaručuje to ich prednabitie už vo výrobe a tiež ich zvýšená schopnosť udržať si energiu aj počas uskladnenia v predajnom reťazci.

vypnuté
Úspora nákladů

Preferovaním nabíjacích batérií a ich správnym používaním môžete ušetriť nemalé finančné náklady. Pri nákupe tejto batérie ušetríte pri jej bežnom používaní až 400 € v porovnaní s nákupom nenabíjacích batérií s ekvivalentnou dobou používania.

vypnuté
Výdrž kapacity až 1 rok

Vďaka minimálnemu efektu samovybíjania označovanému ako LSD (Low-Self-Discharge) si batérie udržia aj po roku uskladnenia pri izbovej teplote až 80 % energie. Pri opätovnom nabití batérií získate znova ich plnú kapacitu.

vypnuté
500 nabíjecích cyklů

Každá nabíjacia batéria je z výroby limitovaná približným počtom nabíjacích cyklov. Po dosiahnutí tohto počtu cyklov výrazne poklesne kapacita batérie, čiže schopnosť batérie uchovávať si čo najviac energie.

Parametre a špecifikácia

Kapacita
0,65 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
500 × Hotovo!
Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita
0,65 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
500 × Hotovo!

Typ

Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!
Veľkosť batérie
Tužková AAA (Mikrotužková, LR03) Hotovo!

Obsah balenia

Počet batérií v balení
2 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 db.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií