Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Granit 35PLT GBBS

Zobraziť katalóg
Granit 35PLT GBBS
Pekáč na kačicu, rozmer 25x35x13cm, hliníkový odliatok z hliníka, povrch nádoby želatína nelepivá, musí byť objednaný grilovaný obal 35VLT GBBS
Kód:  GRANAD07 Produktové číslo:  TA35P

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Granit 35PLT GBBS

Získajte kvalitné nádoby od českého výrobcu! V tejto veľkej panvici si môžete ľahko pripraviť kompletné jedlo pre celú rodinu. Nádoba je vyrobená z liateho hliníka pokrytého žulou. Povrch je nelepivý , čo umožňuje kompletne variť bez použitia tuku, a preto je výrazne zdravší. Okrem toho sa sporák otvára oveľa rýchlejšie v porovnaní s inými typmi riadu, čo vám ušetrí zbytočné náklady na energiu.

Kľúčové vlastnosti

  • kvalitné spracovanie
  • nelepivý povrch
  • rýchle teplo, rovnomerné rozloženie tepla
  • kompletne vyrobené v Českej republike

Český výrobok

Granitový riad je vyrábaný výhradne v Českej republike, od ručného odlievania hliníkových telies až po konečné spracovanie neadherentných povrchov. Český pôvod tovarov je určite zárukou vyššej kvality a navyše nákupom od miestnych výrobcov znižujete ekologickú stopu a podporujete trvalo udržateľný rozvoj našej planéty.

Parametre a špecifikácia

Materiál pekáča
Hliník Hotovo!

Materiál

Materiál pekáča
Hliník Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pekáče
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Granit 35PLT GBBS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Granit 35PLT GBBS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Granit 35PLT GBBS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Granit 35PLT GBBS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Granit 35PLT GBBS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií