Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Granit 35VLT GBBS

Zobraziť katalóg
Granit 35VLT GBBS
Pokrievka grilovacie, ideálne ako set s pekáčom 35PLT GBBS
Kód:  GRANAD08 Produktové číslo:  TA35V

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Granit 35VLT GBBS

Grilovacie pokrievka Granit je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a je vhodná na vytvorenie sete s pekáčom 35PLT GBBS. Jej konštrukcia zaisťuje bezpečnú manipuláciu a špeciálny profil okraja pokrievky pečie pod stálym miernym pretlakom pary, čo podporuje zdravé a rýchle pečenie aj bez pridania tuku. Pokrievky umožňuje pokrm vnútri pekáča grilovať a zaistiť tak jeho rýchlu prípravu a jedinečnú chuť. Šetřte energii a vařte zdravě pomocí speciální poklice k pekáči Granit!

vlastnosti pokrievky

  • je určená na pekáči 35PLT GBBS
  • v pokrievku je zabudované grilovacie teleso
  • je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu
  • odoláva vysokým teplotám
  • umožňuje variť zdravé pokrmy aj bez použitia tuku
  • urýchľuje prípravu pokrmu
  • umožňuje pokrm vnútri pekáča ugrilovať
  • šetrí elektrickú energiu
  • je vyrobená v Čechách

České Granitové riadu - jednotka na trhu

Všestranné riadu Granit je multifunkčný, môžete v ňom variť, piecť i smažiť. Špeciálny povrch je nepriľnavý, preto s týmito hrnci môžete variť aj bez použitia tuku. Hrnce sa skvele udržujú, stačí ich len ihneď po vyprázdnení vypláchnuť studenou vodou a utrieť suchým obrúskom. Jednoduchá údržba, dlhá životnosť a úspora energie, spolu s moderným a vkusným dizajnom dodávajú hrncom Granit na zaujímavosti. Kúpte si ručne odlievané hrnce, ktoré vám pomôžu variť rýchlo, šetrne, chutne a zdravo!  

Poznámka:
» Všetky pokrievky
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Granit 35VLT GBBS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Granit 35VLT GBBS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Granit 35VLT GBBS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Granit 35VLT GBBS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Granit 35VLT GBBS.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií