Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Guess Saffiano Beige

Zobraziť katalóg
Guess Saffiano Beige
Puzdro na mobil typu kniha, pre iPhone 7 Plus
Kód:  GUE013b24 Produktové číslo:  3700740386606 Stránky výrobcu

Guess Saffiano Beige

Doprajte svojmu mobilnému telefónu maximálnu ochranu v podobe luxusného zatváracieho puzdra Guess Saffiano Beige. Toto puzdro ochráni prístroj pred prachom, nárazmi a poškriabaniu počas nosenia vo vrecku či kabelke. Puzdro je zatvárací teda ochráni ako zadnú stranu, tak i displej. Okrem toho zachováva prístup ku všetkým tlačidlám, konektorom a v neposlednom rade aj fotoaparátu. Puzdro je vyrobené presne na váš typ mobilného telefónu, preto nikde nič nepresahuje a nevyčnieva. Iste oceníte aj praktické priehradky na kreditné karty na vnútornej strane puzdra.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre Apple iPhone 7 Plus
  • luxusný vzhled
  • Priehradky pre kreditné karty
  • Zachováva prístup k tlačidlám, konektorom a fotoaparátu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Guess Saffiano Beige
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guess Saffiano Beige . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guess Saffiano Beige . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guess Saffiano Beige . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guess Saffiano Beige .
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií