Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Guess Shiny Croco

Zobraziť katalóg
Guess Shiny Croco
Puzdro na mobil typu kniha, pre iPhone 5 / 5S / SE
Kód:  GUE003k Produktové číslo:  3700740378182 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Guess Shiny Croco

Doprajte svojmu mobilnému telefónu maximálnu ochranu v podobe luxusného zatváracieho puzdra Guess Shiny Croco. Toto puzdro ochráni prístroj pred prachom, nárazmi a poškriabaním počas nosenia vo vrecku či kabelke. Puzdro je zatvárací teda ochráni ako zadnú stranu, tak i displej. Okrem toho zachováva prístup ku všetkým tlačidlám, konektorom a v neposlednom rade aj fotoaparátu. Puzdro je vyrobené presne na váš typ mobilného telefónu, preto nikde nič nepresahuje a nevyčnieva. Iste oceníte aj praktické priehradky na kreditné karty na vnútornej strane puzdra.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre Apple iPhone 5 / 5S / SE
  • luxusný vzhled
  • Priehradky pre kreditné karty
  • Zachováva prístup k tlačidlám, konektorom a fotoaparátu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Guess Shiny Croco Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guess Shiny Croco. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guess Shiny Croco. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guess Shiny Croco. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guess Shiny Croco.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií