Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GUESS SWISABP6346 Red

Zobraziť katalóg
GUESS SWISABP6346 Red
Dámska peňaženka s rozmerom: 20 x 10 x 3 cm, materiál: PU - umelá koža
Kód:  KPHB902 Produktové číslo:  SWISABP6346 Red Stránky výrobcu
GUESS SWISABP6346 Red Predaj skončil

GUESS SWISABP6346 Red

Výrazná, a zároveň elegantná - taká je dámska peňaženka obľúbenej značky Guess. Vďaka svojmu nezabudnuteľnému vzhľadu sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej kabelky aj vášho šatníka a bude plniť funkciu štýlového doplnku. Okrem toho ponúka dostatok priestoru na uloženie všetkého potrebného a predovšetkým kvalitné vyhotovenie zaručujúce dlhú životnosť. Doprajte si peňaženku, ktorá vašim všedným dňom dodá nádych luxusu!

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné vyhotovenie značky Guess
  • Štýlový a luxusný vzhľad
  • Uzatváranie zipsom
  • Priehradky na kreditné karty a doklady
  • Vyrobená z umelej kože červenej farby
  • Rozmery 20 × 10 cm

Peňaženka je vyrobená z umelej kože červenej farby, jej prednú stranu zdobí logo značky Guess. To je, rovnako ako zips, vyhotovené v zlatej farbe, ktorá vytvára krásny kontrast k celému zvyšku peňaženky. Vnútri sa nachádza niekoľko priehradok na doklady a karty, priehradka na mince uzatvárateľná zipsom a prehľadný priestor na bankovky. Peňaženka tak bez problémov pojme naozaj všetko, čo počas dňa potrebujete a vy tak nebudete musieť robiť kompromisy medzi praktickosťou a dizajnom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guess SWISABP6346 Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUESS SWISABP6346 Red.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií