Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Guess UBB81339-L

Zobraziť katalóg
Guess UBB81339-L
4,0 1 hodnotení
Náramok materiál: bižutérny kov, kameň: swarovského kryštál, dĺžka: 21 cm
Kód:  SP2458 Produktové číslo:  7613298883243 Stránky výrobcu

Guess UBB81339-L

Značka Guess je v dnešnej dobe symbol luxusu, elegantného oblečenia, doplnkov a v neposlednom rade exkluzívnych šperkov. Od svojho založenia v roku 1981 sa stala jednou z najznámejších módnych značiek sveta. Spoločnosť je predovšetkým známa vďaka svojmu inovatívnemu módnemu štýlu a provokujúcimi reklamnými kampaňami, v ktorých zviditeľnila do tej doby veľa neznámych modeliek, ako sú napríklad Claudia Schiffer či Eva Herzigová.

Guess UBB81339-L je nádherným doplnkom, ktorý sa bude náramne vynímať ako na ruky mladé dievčatá, tak aj dospelej ženy. Je vyrobený z kvalitného bižutérneho kovu, čo je predovšetkým zliatina medi a zinku, ktorá je následne povrchovo upravená ďalšími kovmi. Navyše neobsahuje nikel a vyniká takmer nulovou alergickou reakciou aj u citlivých jedincov.

Náramok si zamilujete na prvý pohľad. Jeho kúzlo tkvie v jednoduchosti, ale napriek tomu aj v úplne jedinečnom luxusnom dizajne. Retiazke s dĺžkou 21 cm na jednej strane dominuje hlava šelmy a oba konce sú osadené trblietavými Swarovského kryštálmi. Šperky Guess sú ideálnym darčekom na každú príležitosť a určite urobia ohromnú radosť obdarovanej!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Guess UBB81339-L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guess UBB81339-L.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií