Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

GUESS WG42306 Black

Zobraziť katalóg
GUESS WG42306 Black
Dámska kabelka s rozmermi: 44 x 24,5 x 15 cm, materiál: PU - umelá koža
Kód:  KPHB899 Produktové číslo:  WG642306 Black Stránky výrobcu
GUESS WG42306 Black Predaj skončil

GUESS WG42306 Black

Nechajte povestný taliansky šmrnc vkročiť aj do svojho šatníka! Dámska kabelka Guess WG42306 je dokonalým príkladom nadčasového a elegantného dizajnu, ktorý očarí každú ženu. Na prvý pohľad upúta atypickým vzorom, ktorý v čiernej farbe nádherne vyniká a dodáva taške netradičný vzhľad. Doprajte si luxusnú kabelku, ktorá sa stane vašim obľúbeným doplnkom v každej situácii!

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné spracovanie značky Guess
  • Odnímateľný ramenný popruh
  • Pohodlné uchá na jednoduché prenášanie
  • Luxusný vzhľad
  • Dostatok vnútorného priestoru
  • Rozmery 44 × 24,5 × 15 cm
  • Hmotnosť 399 g

Kabelka je vyrobená z umelej kože čiernej farby, vďaka čomu sa veľmi ľahko ladí s oblečením a ostatnými doplnkami. Vnútri sa nachádza priestranná hlavná komora s malými vrecúškami na mobil a iné drobné predmety. Ku všetkému ladí krásne farebná podšívka. Súčasťou kabelky je aj dlhý odnímateľný nastaviteľný popruh, pomocou ktorého ju môžete zavesiť cez rameno alebo nosiť krížom cez telo. Bez problémov pojme všetko, čo počas dňa potrebujete a vy tak nebudete musiet robiť kompromisy medzi praktickosťou a dizajnom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guess WG42306 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUESS fekete WG42306.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií