Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GUNNAR Gaming Collection PPK, gloss/ónyx

Zobraziť katalóg
GUNNAR Gaming Collection PPK, gloss/ónyx
4,5 12 hodnotení
Okuliare na prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
Kód:  JD610l1 Produktové číslo:  PPK-00101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Gaming Collection PPK, gloss/ónyx Predaj skončil

GUNNAR Gaming Collection PPK, gloss/ónyx

Rozdajte si to jeden na jedného - kdekoľvek, kedykoľvek, s kýmkoľvek. Pri hraní väčšiny hier maximálne záleží na presnosti vašich ťahov, úderov či zásahov. Okuliare PPK boli vytvorené práve za účelom nájdenia absolútnej precíznej presnosti.
PPK je, vďaka svojim stredným rozmerom, univerzálnym modelom, ktorý sadne väčšine tvárí. Nechajte svojich súperov závidieť - s okuliarmi PPK ich budete triafať rýchlejšie a presnejšie.

  • Nastaviteľné silikónové nosové opierky zaisťujú prispôsobenie ktorémukoľvek nosu.
  • Absencia pantíkov a pevná oceľová konštrukcia zaručujú trvanlivosť a odolnosť.
  • Ľahko zakrivené nožičky poskytujú potrebnú oporu a držia tak okuliare stabilne usadené na svojom mieste.
  • Veľmi štíhle nožičky rozptyľujú tlak zo slúchadiel a umožňujú tak pohodlné nosenie okuliarov aj slúchadiel naraz.
  • Skrutky a zvary bývajú miestami, ktoré môžu spôsobiť nepohodlie pri dlhšom nosení. Predná konštrukcia okuliarov PPK je vyrobená z jedného kusu a predchádza tak potenciálnemu nepohodliu.
  • Vymeniteľné koncovky nožičiek vytvárajú nekonečné možnosti prispôsobenia vzhľadu na mieru práve vášmu vkusu.


Technológia i-AMP je obrovskou konkurenčnou výhodou okuliarov Gunnar oproti okuliarom iných výrobcov. Za jej vývojom stoja roky výskumu a spolupráce s ľuďmi, ktorí trávia za počítačom dlhé hodiny . Investícia do okuliarov Gunnar je investíciou do vášho zdravia.

Výhody nosenia okuliarov Gunnar

 


Trávite každý deň veľa času pred obrazovkou počítača alebo televízie? Nedokážete odtrhnúť oči od svojho tabletu alebo smartfónu? Vaše oči sú pri takejto záťaži veľmi namáhané a iste sa dostavia aj nepríjemné sprievodné javy ako napríklad vysychanie očí, problémy s ostrením, únava očí, rezavé či bodavé pocity pri žmurkaní a nezriedka aj bolesti hlavy. Všetky tieto symptómy môžu viesť v dlhodobom horizonte až k poškodeniu zraku. Okuliare Gunnar nie sú obyčajné okuliare. Ide o prvé okuliare, ktoré myslia predovšetkým na používateľov, ktorí trávia dlhé hodiny pred obrazovkou počítača. Okuliare Gunnar zvyšujú kontrast, pohodlie a sústredenie na prácu za súčasného úbytku očnej únavy. Budete môcť pracovať alebo hrať hry naplno bez neustáleho šúchanie očí a výrazne znížite počet prestávok vynútených očnou únavou.

Za úspechom okuliarov značky Gunnar stojí predovšetkým jedinečnosť patentovanej technológie i-AMP, ktorej tajomstvo je ukryté v kombinácii niekoľkých kľúčových faktorov, ktoré dohromady utvárajú fungujúci celok:

Geometria šošoviek - FRACTYL

 


Okuliare Gunnar majú oproti bežným okuliarom zakrivenejšie sklá očníc, vďaka čomu presnejšie kopírujú tvar vašej hlavy. Tento tvar zabraňuje nadmernej cirkulácii vzduchu vo vnútri vašich okuliarov, a tým aj rýchlejšiemu vysušovaniu očí, ktoré má za následok nepríjemné pocity škrabania a pálenia.

Materiál šošoviek - DIAMIX

 


Na rozdiel od bežných materiálov v sebe okuliare Gunnar dokázali skĺbiť oboje - verné zobrazenie farieb i odolnosť skiel proti nárazom či oderom. Vďaka optimálnemu zafarbeniu a veľmi presnej optike poskytujú očnice DIAMIX vždy kryštalicky čistý obraz.

Zafarbenie šošoviek - IONIK

 


Umelá žiara z monitorov obsahuje úzke časti spektra s vysokou intenzitou namiesto rovnomerného, plnospektrálneho svetla, ktoré pre ľudské oči nepredstavuje takú záťaž. Zafarbenie šošoviek IONIK filtruje a vyrovnáva prijímané svetelné spektrum a robí výsledný obraz teplejším a tým aj príjemnejším pre oči.

Vrchná vrstva šošoviek - i-Fi

 


Internet je plný všemožného obsahu. Niektorý sa leskne, iný zase bliká alebo na vás žiari v krikľavo pastelovej farbe. Všetky tieto javy sa súhrnne označujú za tzv. "vizuálne hluk", ktorý predstavuje pre vaše vnímanie zbytočnú záťaž, pretože musíte oddeliť vnímaný obraz od rušivých vnemov. Vďaka obojstrannej anti-reflexnej vrstve i-Fi sa zbavíte väčšiny nepríjemných odleskov a výrazne tak uľavíte svojim očiam a predídete bolestiam hlavy. U bežných šošoviek dochádza v priebehu dňa k miernemu zahmlievaniu a v dlhšom časovom období k oderom a škrabancom, ktoré znižujú kvalitu optiky vašich okuliarov. Vonkajšia ochranná vrstva i-Fi chráni vaše šošovky pred poškodením a vďaka unikátnemu chemickému povlaku aj pred zahmlením čím drží kvalitu optiky okuliarov po celý deň na najvyššej úrovni.

 

 

Parametre a špecifikácia

Použitie
Herné Hotovo!
Štýl
Moderný Hotovo!
Farba skiel
Žltá Hotovo!

Použitie

Použitie
Herné Hotovo!

Štýl okuliarov

Štýl
Moderný Hotovo!

Farba

Farba skiel
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUNNAR Gaming Collection PPK, gloss/ónyx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Gaming Collection PPK, gloss/onyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection PPK, Glanz/Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection PPK, Glanz/Onyx. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUNNAR Gaming Collection PPK szemüveg, fényes/ónix.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií