AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ledraphlastic GYMNIC ARTE 75

Zobraziť katalóg
Ledraphlastic GYMNIC ARTE 75
5 2 hodnotení
Fitlopta s priemerom 75 cm, dúha, nosnosť 300 kg, BRQ, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRA903j4

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ledraphlastic GYMNIC ARTE 75

Teleso GYMNIC ARTE 75 je vyrobené z mäkkého PVC. Je nafukovací a je vyrobený v prevedení BRQ - vďaka tejto úprave má loptička perlový efekt. Používa sa predovšetkým na fyzioterapiu, aerobiku a rytmickú gymnastiku. Cvičenie s týmto guličkou je vhodné pre všetky vekové kategórie, pre ľudí so zlým držaním tela a chrbticou. Používa sa na vyrovnávanie, rozťahovanie, posilňovanie a vyrovnávanie cvičení. Je to skvelá pomoc pri relaxovaní, koordinácii a sústredení pohybu. Slúži ako alternatíva k stoličke v kancelárii, počítači alebo školskej lavici. Cvičte cvičenia s loptičkami, posilnite slabé svaly, natiahnite a uvoľnite sa. Pri častom používaní znížite bolesť chrbta, pričom nepreťažujete kĺby a väzy. Ako skvelý pomocník sa osvedčil v prenatálnom cvičení, kde si oddýchnete a pripravujete sa na fázu doručenia. S Gymnic Arte si môžete vychutnať veľa zábavy pri zvyšovaní sebavedomia. Dokáže dlhodobo zapájať detskú rodinu. Nepretržité používanie tejto lopty zlepší koordináciu vašich pohybov a dosiahne lepšiu stabilitu. Použitie "vyrovnávania" a zapájanie hlbokých svalov eliminuje svalovú nerovnováhu, pomáha pevne posilniť telo a zlepšiť jeho držanie. Zlepšuje lokomotívnu funkciu pohybového systému. Pri správnom používaní pomáha izolovať svalové oblasti a eliminuje postihnutie pomocného svalu. zabraňuje statickému preťaženiu chrbtice; núti nás k viazaniu panvy, ktorá je východiskovým bodom pre správne držanie tela. Chôdza na lopte pomáha udržiavať jadro disku v správnej polohe a zabraňuje tomu, aby sa disk vychyľoval smerom k miechovému kanáliku. Táto telocvičňa bude pre vás vynikajúcou podporou a poskytne vám luxus zdravého držania tela.

farba:
Dúhová

Rozmery:
Priemer 75 cm

zaťaženie:
300 kg

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Parametre a špecifikácia

Priemer
75 cm Hotovo!
Nosnosť
300 kg Hotovo!

Priemer

Priemer
75 cm Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
300 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ledraphlastic GYMNIC ARTE 75 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledraplastic GYMNIC ARTE 75.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií