Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Haier HTM 566 W

Zobraziť katalóg
Haier HTM 566 W
Chladnička kombinovaná, 164,5 cm, A+, objem 209/50 l, hlučnosť 45 dB, vnútorné osvetlenie, mraziaca kapacita 2,5 kg/24 hod.
Kód:  HAI100v Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  HTM566W Stránky výrobcu

Haier HTM 566 W

Cenovo veľmi lákavá samostatne stojaca chladnička. Prekvapí svojim pomerne veľkým vnútorným objemom 259 litrov, z čoho 209 litrov zaberá chladiaca časť, mraznička s objemom 50 litrov je umiestnená v hornej časti. So svojou ročnou spotrebou energie 230 kWh šetrí vašu peňaženku, pretože pracuje veľmi efektívne a spadá tak do energetickej triedy A+. Poteší aj možnosť zmeny otvárania dverí spotrebiča. Kombinácia priehľadných poličiek a výkonného osvetlenia dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor a budete tak mať dokonalý prehľad o vašich potravinách. Výborné je aj samotné vnútorné usporiadanie - v mrazničke nájdeme jednu drôtenú policu a v chladiacej časti zase štyri priehradky. Ak vezmeme do úvahy aj samotné dvierka, pribudnú nám ďalšie štyri priehradky.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná chladnička s mrazničkou hore v univerzálnom bielom vyhotovení
  • Veľký úžitkový objem a nízka energetická náročnosť
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Hlučnosť iba 45 dB
  • Manuálne ovládanie termostatu
  • Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
  • Výkonná žiarivka a priehľadné police zaistia dostatočné osvetlenie
  • Pri výpadku prúdu či poruche uchová až 20 hodín všetky potraviny v zmrznutom stave

Kúpte a neoľutujete!

Nespornou výhodou je veľmi dlhá akumulačná doba, po ktorú spotrebič vie zachovať všetky potraviny v zmrznutom stave, a to aj pri poruche či výpadku elektrického prúdu. Výrobca uvádza až 20 hodín! Za 24 hodín námrazy až 2,5 kg čerstvých potravín, takže možno svoje obľúbené pochutiny bezpečne skladovať aj dlhé mesiace. Samozrejmosťou je automatické odmrazovanie chladničky. Počas rozmrazovania sa na zadnej stene chladničky vytvára rozpustená námraza - voda z nej steká cez žliabok do misky nad kompresor, odkiaľ sa odparí. Mraziaci box možno potom odmraziť manuálne.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Haier HTM 566 W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HTM 566W.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií