Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hama Basic, čierne

Zobraziť katalóg
Hama Basic, čierne
4,0 37 hodnotení
Slúchadlá do uší, konštrukcia uzatvorená, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 96dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 10mm, kábel 1.2m, 3.5mm Jack
Kód:  WA766l3a Produktové číslo:  135615 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama Basic, čierne

Štupľové slúchadlá HAMA Basic sú ideálnym doplnkom vášho inteligentného telefónu či MP3 prehrávača. Môžu sa pýšiť kvalitnými silikónovými štupľami v troch veľkostiach a pasívnou redukciou okolitého hluku. Potešia predovšetkým minimálnou hmotnosťou a rozmermi, veľmi pohodlne ich budete nosiť aj počas športových aktivít. Spríjemnia vám cestovanie aj bežný deň s vašou obľúbenou hudbou. K vášmu zariadeniu ich možno pripojiť klasickým 3,5 mm jack audio konektorom. Tieto slúchadlá sa predávajú hneď v dvoch farebných variantoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné vyhotovenie
  • Nízka hmotnosť
  • Tri veľkosti silikónových štupľov

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hama Basic, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Basic, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Basic, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Basic, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama Basic, fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií