PET PET

Diskusia k Hama DT60 DAB+/Bluetooth

Hama DT60 DAB+/Bluetooth - Rádio

Diskusia k Hama DT60 DAB+/Bluetooth

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hama DT60 DAB+/Bluetooth, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hama DT60 DAB+/Bluetooth ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hama DT60 DAB+/Bluetooth vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nemali by ste prehodnotit text uvadzajuci charakteristiku tohoto radioveho prijimaca? Pise sa tu citujem. "V súčasnej chvíli sa vám do rúk dostáva unikátna možnosť získať verného spoločníka na cesty, ktorý vás dokáže zabaviť dlhé hodiny". Nemyslim si, ze toto je nejaky vhodny adept na cesty, ked ma len sietove napajanie 230V/AC a dokonca na prevadzku je nutny zosilovac s reproduktormi. Dokonca aj dizajn tohoto radia ihned po zhliadnuti navrava, ze je urcene ako stolove radio. Mozno nie velke, ale typicky stolove. Ano, koniec koncov vsetko sa da prenasat aj klavir, ale to neznamena, ze to mozem zaradit do kategorie prenosne, ako mojho spolocnika na cestach.

Reproduktory mají výstup přes "cinče" podle obrázku ?

Kolik ohmu ma výstup na reprod.

asi to je hloupá otázka že na ni nelze odpovědět ta že jináč. co za baterie používá toto rádio ???? Je napsáno že síťové a bateriové napájení . Jakou má výdrž na baterie ?

Jenda V.M co za baterie používá toto rádio ???????????? Je napsáno že síťové a bateriové Napájení.Jakou má výdrž na baterie ?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií