Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hama EWS-3100

Zobraziť katalóg
Hama EWS-3100
4,0 1 hodnotení
Meteostanica – bezdrôtové meranie vonkajšej a vnútornej teploty, hodiny riadené rádiovým signálom DCF, LCD displej s modrým podsvietením, 2× budík, bezdrôtový senzor súčasťou balenia, zobrazenie dátumu a dňa v týždni
Kód:  JHA002a9k Produktové číslo:  136257 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama EWS-3100

Meteostanica Hama EWS-3100 vám ihneď po prebudení naservíruje všetky informácie o počasí ako na zlatom podnose. Vďaka nej budete vždy s istotou vedieť, na aké počasie sa pripraviť, a nič vás neprekvapí. Súprava pozostáva zo samotnej stanice bielej farby vyhotovenej v čistom a jednoduchom dizajne, ktorému dominuje veľký LCD displej s funkciou podsvietenia. Malý bezdrôtový senzor rovnakého štýlu je opatrený displejom zobrazujúcim aktuálnu vonkajšiu teplotu a vlhkosť vzduchu. Jednotlivé produkty sú napájané tromi AA (základňa) a dvoma AAA batériami (senzor).

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky informácie prehľadne zobrazené
  • Možno postaviť či pripevniť na stenu
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Veľký podsvietený LCD displej
  • Napájanie: 3× AA/2× AAA batéria

Počasie bude pracovať pre vás

Hodiny sú riadené rádiovým signálom DCF a umožnia vám nastaviť až dva časy budenia, vybrať si z 12 či 24 hodinového formátu a nastavenia názvov dní v týždni až do siedmich jazykov. Barometer predpovedá počasie prostredníctvom jednoduchých symbolov a sleduje tlak vzduchu spolu s jeho vývojom. Teplomer meria vonkajšiu a vnútornú teplotu v stupňoch Celzia a Fahrenheita, zaznamenáva najvyššiu a najnižšiu nameranú hodnotu a zobrazuje trend vývoja. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hama EWS-3100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama EWS-3100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama EWS-3100 Wetterstation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama EWS-3100 Wetterstation. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama EWS-3100.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií