Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hama IR320 internetové rádio – sivé

Zobraziť katalóg
Hama IR320 internetové rádio – sivé
4,0 1 hodnotení
Rádio – s WiFi streamingom (UPnP) pre Android a iOS, DLNA, WLAN, budík, Spotify connect, napájací adaptér 100V–240V, AUX
Kód:  WY272a1a Produktové číslo:  54831 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama IR320 internetové rádio – sivé Predaj skončil

Hama IR320 internetové rádio – sivé

V tejto chvíli sa vám ponúka unikátna možnosť získať verného spoločníka, ktorý vás dokáže zabaviť na dlhé hodiny. Naladí správnu vlnu a pustí vám chytľavú hudbu. Nové spoľahlivé a kompaktné internetové rádio s možnosťou pripevnenia v kuchyni, či dielni vás nadchne ako svojim elegantným dizajnom, tak i univerzálnou použiteľnosťou. Množstvo vychytávok, ako sú napríklad stereo reproduktory (2 × 2 W), sieťové prehrávanie UPnP, alebo podpora playlistov z PC vo formáte Windows Playlist, robia z tohto malého prístroja nadupanú mašinku, ktorú si nemôže odoprieť žiadny poriadny milovník dobrej a kvalitnej hudby.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn striebornej farby
  • WiFi streaming (UPnP) pre Android a iOS, DLNA, WLAN
  • Budík
  • Spotify connect

Prijímajte hudbu bez nutnosti použitia PC

Áno. to je len jedna z mála vecí, ktoré toto revolučné rádio garantuje. Celosvetový príjem viac ako 20 000 rádiostaníc a 10 000 podcastov, bez potreby počítača. Okrem toho sa vám do rúk súčasne dostáva možnosť pohodlného nastavenia obľúbených, či známych staníc pomocou webového rozhrania "Frontier Silicon TM". Jediné, čo k tomu potrebujete, je bezdrôtové internetové pripojenie WLAN. A to stále nie je všetko. Naplňte všetkých 30 pozícií na uloženie obľúbených internetových rádiostaníc v prijímači. Využite praktický budík s možnosťou nastaviť dva na sebe nezávislé časy budenia. To všetko a oveľa viac.

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
4 W Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!
Šírka
208 mm Hotovo!
Výška
140 mm Hotovo!
Hĺbka
75 mm Hotovo!

Základné parametre

Výkon
4 W Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
208 mm Hotovo!
Výška
140 mm Hotovo!
Hĺbka
75 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hama IR320 internetové rádio – sivé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama IR320 internetové rádio - šedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama IR320 Internetradio - silbern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama IR320 Internetradio - silbern. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama IR320 - Szürke.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií