PET AD homeoffice

Diskusia k Hama na prehrávanie CD/MP3 v kazetovom prehrávači

Zobraziť katalóg
Hama na prehrávanie CD/MP3 v kazetovom prehrávači - Adaptér

Diskusia k Hama na prehrávanie CD/MP3 v kazetovom prehrávači

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hama na prehrávanie CD/MP3 v kazetovom prehrávači, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hama na prehrávanie CD/MP3 v kazetovom prehrávači ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hama na prehrávanie CD/MP3 v kazetovom prehrávači vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, mám problém. kazeta po zasunutí načte stranu A, kde nic nehraje. Když přepnu stranu kazety na B tlačítkem REV na autorádiu (VOLVO V70, 2003), kazeta hraje, jenže poté se zpět přepne do A. Když kazetu zasunu do radia a na nic nesaham,tak se po 6 sek zobrazí LOAD TAPE a kazeta se vysune... nevíte prosím někdo co s tím? Děkuji moc za odpověď.

Dobrý den, po zasunutí do originálního kazetového rádia v Renault Clio II není adaptér rozpoznán a nelze přehrát. Nevíte jaký by mohl být problém ? Prsem děkuji

Dobrý den, rád bych se zeptal jak je dlouhý kabel Děkuji

Dobrý den, Zakoupil jsem si tento Adaptér do rádia Audi koncert. Adaptér hrál asi 20 minut na všechny reproduktory (včetně továrního subwooferu). Ale po určité chvíli přestala hrát strana u řidiče. Při manuálním přepnutí na rádiu na obě strany, kazeta hraje 2 vteřiny a poté se opět přepne jen na pravou stranu. Rád bych se zeptal čím by to mohlo být a zda by to mohla být chyba adaptéru nebo rádia. Děkuji a přeji hezký den, Bartoš

Dobrý den, kazeta mi přehrává pouze mono, ale podle recenzí by měla přehrávat normálně stereo. Mohu tedy reklamovat? Děkuji za pomoc.

Dobrý den, kazeta se po zasunutí do kazeťáku začne po pěti vteřinových intervalech zasekávat. A ano, je to kazetou, protože jiné kazety fungují bezproblémově. V čem je závada?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií