AD homeoffice PET

Hama optický Toslink (ODT Toslink M <-> ODT Toslink M) 5 m

Zobraziť katalóg
Hama optický Toslink (ODT Toslink M <-> ODT Toslink M) 5 m
4,8 13 hodnotení
Audio kábel
Kód:  MK635e1 Produktové číslo:  122253 Stránky výrobcu
Hama optický Toslink (ODT Toslink M <-> ODT Toslink M) 5 m Predaj skončil

Hama optický Toslink (ODT Toslink M <-> ODT Toslink M) 5 m

Profesionálny optický kábel Toslink v novom dizajnovom vyhotovení. Pomocou neho pripojíte v digitálnej kvalite CD prehrávač alebo akékoľvek iné zariadenie s optickým výstupom k AV receiveru. Kábel je z flexibilných optických vlákien, ktoré nevie, čo je to rušenie. Optický prenos je najdokonalejším spôsobom prenosu bez akýchkoľvek strát.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hama optický Toslink (ODT Toslink M <-> ODT Toslink M) 5 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama optický Toslink (ODT Toslink M <-> ODT Toslink M) 5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Optical Toslink (ODT Toslink M <-> ODT Toslink M) 5 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Optical Toslink (ODT Toslink M <-> ODT Toslink M) 5 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama optikai Toslink (ODT Toslink M <-> ODT Toslink M) 5 m.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií