Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k Hama polka Dot červené s bielymi bodkami

Zobraziť katalóg
Hama polka Dot červené s bielymi bodkami - Puzdro na tablet

Diskusia k Hama polka Dot červené s bielymi bodkami

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hama polka Dot červené s bielymi bodkami, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hama polka Dot červené s bielymi bodkami ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hama polka Dot červené s bielymi bodkami vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, vlastním tablet Umax VisionBook 8Wi Plus. Dle výrobce jsou rozměry 215 x 123 x 8.6mm. Je prosím toto pouzdro vhodné? Mnohokrát děkuji.

Dobrý deň. V popise sa uvádza určenie pre 8" tablety. Vnútorné rozmery tohoto puzdra sú uvádzané 23x13x0,8 Vonkajšie rozmery môjho 8" tabletu (lenovo tab 4 8) sú 23 x 13,5. Zmestí sa to tam ešte? Je tam nejaká tolerancia? Ďakujem vopred za odpoveď a zároveň sa ospravedlňujem za zdanlivo zbytočnú otázku.

Dobrý deň, mám tablet iGet Smart G101 White. Puzdro je kampatibilne na tento tablet?

Dobrý deň. Páči sa mi univerzálne púzdro na tablet Hama polka Dot červené s bielymi bodkami. Ja mám tablet Lenovo Tab 3 8 s vonkajšími rozmermi 21x12,5 cm. Ja vyššie spomenuté púzdro vhodné na tento tablet?

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií