PET AD homeoffice

Diskusia k Hama predlžovací USB 3.0 AA, 1,8 m, modrý

Zobraziť katalóg
Hama predlžovací USB 3.0 AA, 1,8 m, modrý - Dátový kábel

Diskusia k Hama predlžovací USB 3.0 AA, 1,8 m, modrý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hama predlžovací USB 3.0 AA, 1,8 m, modrý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hama predlžovací USB 3.0 AA, 1,8 m, modrý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hama predlžovací USB 3.0 AA, 1,8 m, modrý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, kupil som si tento kabel ako predlzovaci k TV Sony Bravia KD-55AF8. Pripojim ho do USB 3.0 portu a ked na druhu stranu pripojim externy HDD (ma vlastne napajanie, je tiez USB 3.0), tak sa k telke pripoji, ale hned aj odpoji. Ked do kabla pripojim USB kluc, tak ten funguje. Ak ten externy HDD pripojim priamo k TV bez predlzovacky, tak funguje s telkou. Neviete poradit v com moze byt problem, pripadne odporucit iny 2m predlzovaci kabel? Dakujem za odpoved.

Dobrý den můžu použít tento kabel na usb aver tv volar hd 2 a bezdrá tovou optickou myš usb 2.Děkuji

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií