Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Hama SCART pre 5 zariadení

Hama SCART pre 5 zariadení - Redukcia

Diskusia k Hama SCART pre 5 zariadení

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hama SCART pre 5 zariadení, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hama SCART pre 5 zariadení ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hama SCART pre 5 zariadení vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň chcela by som si objednať scart rozbočovač s tým že mám jeden setbox ale dva televízory ktoré budu zapínane na striedačku čiže raz potrebujem aby fungoval jeden potom druhý, bude stačiť ked budú zapojené stále a len zapnem TV a nastavím scart ? alebo aký produkt by som mala zakúpiť ?

Dobry den, objednal som u vas scart rozbocovac, ale potrebujem vedet nez ho vyzvednem, zda-li je mozne s tymto urobit aj opacnu cestu. To znamena, ze mam dvd prehravac a chcem pustit celodenny spot na dvo Tv na raz, prehravac len jeden vystupny scart, kupit tento rozbocovac a napojim na neho dve TV, pojde obraz zaroven ci nie? Nekdo hovoril ano, nekdo nie. Cisto z hladiska technickeho by to malo ist, len nektore scart rozbocovace maju ochranu spustanie iba len vzdy pro jednu zastrcku. Prosim o co najskorsu odpoved. V podstate sa pytam na vec, ktoru vy bezne pouzivate pri spustanir vasich TV v obchode so spolecnym obrazom. Pripadne ak toto nemoze fungovat s tymto rozbocovacom, je ina moznost, ako to urobit, ako napriklad koaxialnym rozbocovacom a koaxialnym kabelom? Dakujem

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií