Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Happy happy

Zobraziť katalóg
Happy happy Film
4,7 3 hodnotení
Kód:  AVCA0002

Happy happy

Komédia o nevere a lososom mäse. Zábavný film o partnerských vzťahoch, bežnej manželskej kríze a jej netradičnom riešení, natočila nórska režisérka Anne Sewitsky, ktorá za snímku získala ocenenie na festivale v Sundance 2011. Pre optimistickú Kaju je rodina tou najdôležitejšou vecou na svete - a tak sa o ňu stará napriek všetkým. Je oddaná manželka, ktorá partnerovi odpúšťa celonočné výpravy s kamarátmi aj nedostatok sexuálneho apetítu. Rovnako tak je milujúca matka synovii, u ktorého vzbudzuje len výsmech. S úsmevom, občas dosť kŕčovitým, berie život taký aký je. Až do okamihu, keď sa do susedstva prisťahuje "dokonalý manželský pár". Sú úspešní, krásni, vzdelaní, a aby toho nebolo málo: adoptovali sirotu z Afriky!

To už je na Kaju trošku veľa. Chce sa im vyrovnať - musí sa s nimi spriateliť. Dokonalosť susedov však po niekoľkých stretnutiach mizne rovnako ako idyla nového priateľstva oboch rodín. Komédia HAPPY HAPPY mieša ostrý čierny humor s prepracovanou psychológiou postáv, čím vytvára unikátnu inteligentnú zábavu, ktorá nezabúda oznámiť to podstatné: šťastní môžeme byť až vtedy, keď si priznáme skutočný stav vecí. Podobné téma pred niekoľkými rokmi stvárnil s úspechom iný nórsky debutant - Bard Breien vo svojej slávnej komédii KURZ NEGATÍVNEHO MYSLENIA.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií