Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Harman Kardon SB26

Zobraziť katalóg
Harman Kardon SB26
SoundBar - 2 - kanálové zosilnenie (2x30W), bezdrôtový 100W bass-reflexový subwoofer s 250mm basovým meničom, Bluetooth, HDMI, diaľkové ovládanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HKD034d Produktové číslo:  SB 26/230 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Harman Kardon SB26

Zvukový panel od renomovanej americkej firmy Harman Kardon sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej televízie. Štvorica stredových reproduktorov doplnená o dvojicu výškových meničov bravúrne zvládne každú hudobnú prekážku. Externý aktívny bezdrôtový subwoofer s výkonom 100W vám s ľahkosťou zahrá akúkoľvek basovú linku aj mohutné explózie.

Jednoduché prepojenie zabezpečuje HDMI s funkciou Audio Return Channel. Toto moderné rozhranie vám prinesie digitálny viackanálový zvuk vo formátoch Dolby Digital a DTS a to všetko cez jediný kábel. Týmto však zoznam rozhraní nekončí, pre staršie televízie je zvukový panel vybavený optickým vstupom a nadšencov moderných technológií poteší bezdrôtovým prenosom hudby pomocou Bluetooth A2DP.

Samozrejmosťou je možnosť pripevnenia na stenu a diaľkové ovládanie. Balenie obsahuje všetky potrebné káble.

 

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Harman Kardon SB26 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Harman Kardon SB26.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií