Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hartmann Tensoval Comfort darčekové balenie

Zobraziť katalóg
Hartmann Tensoval Comfort darčekové balenie
Tlakomer – na pažu pre obvod 22–32/32–42cm, technológia Fuzzy Logic, Comfort Air, veľký displej, 2× 30 pamätí, sieťový adaptér
Kód:  HAR1051e9 Produktové číslo:  703 290/0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hartmann Tensoval Comfort darčekové balenie Predaj skončil

Hartmann Tensoval Comfort darčekové balenie

Automatický digitálny tlakomer používa FuzzyLogic systém, kedy sa meradlo prispôsobí používateľovi v priebehu niekoľkých sekúnd. Rýchle a presné meranie systolického, diastolického tlaku, pulzu a arytmie je prehľadne znázornené na veľkom LCD displeji z tekutých kryštálov s veľkými číslicami pre jednoduché čítanie. Tlakomer používa oscilometrický systém a má pamäť na 2× 30 meraní pre dvoch používateľov. Pri nasadení manžety a štarte merania sa automaticky napustí a vypustí vzduch z manžety. Určite tiež oceníte kapacitu batérií na 1 500 meraní. Môžete si vybrať 2 veľkosti manžety. Veľkosť M: obvod 22 – 32 cm alebo veľkosť L: obvod paže 32 – 42 cm. Majte vaše zdravie pod kontrolou s týmto praktickým meračom tlaku.

Hlavné prednosti

  • LCD displej
  • Oscilometrický systém
  • Pamäť na 60 meraní
  • Počíta priemernú hodnotu až z 30 nameraných hodnôt
  • FuzzyLogic systém
  • Puzdro na uloženie
  • Napájanie: 4× AA batéria 1,5 V (súčasťou balenia)
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hartmann Tensoval Comfort darčekové balenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hartmann Tensoval Comfort dárkové balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hartmann Tensoval Comfort Geschenkverpackung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hartmann Tensoval Comfort Geschenkverpackung.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií