Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hartmann Tensoval duo control s manžetou 32 – 42 cm, výhodné balenie

Zobraziť katalóg
Hartmann Tensoval duo control s manžetou 32 – 42 cm, výhodné balenie
3,0 2 hodnotení
Tlakomer – na rameno s obvodom 32–42cm, technológia Duo Sensor, Tensoval cardio control online, Comfort Air, veľký displej, 2x 60 pamätí
Kód:  HAR1051e71 Produktové číslo:  7033510 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hartmann Tensoval duo control s manžetou 32 – 42 cm, výhodné balenie Predaj skončil

Hartmann Tensoval duo control s manžetou 32 – 42 cm, výhodné balenie

Bezkonkurenčná technológia Duo Sensor

Plne automatický ramenný tlakomer Tensoval duo control vám zmeria tlak rovnako presne ako ortuťový tlakomer. Tento tlakomer je určený pacientom, ktorí chcú mať presné výsledky krvného tlaku aj doma. Ako jediný prístroj na trhu kombinuje 2 metódy merania. Posluchovú, ako pri ortuťovom tlakomere a oscilometrickú, ako ostatné digitálne tlakomery. Vďaka tejto technológii spoľahlivo nameria krvný tlak aj osobám s nepravidelným srdcovým rytmom. Pomocou špeciálneho USB kábla možno tlakomer prepojiť s aplikáciou Tensoval cardio control online.

Najvyšší stupeň presnosti merania tlakomera Tensoval duo control potvrdili:

  • ANSI/AAMI (Združenie na zdokonaľovanie lekárskych prístrojov, USA)
  • EHS (Európska spoločnosť pre hypertenziu)
  • BHS (Britská spoločnosť pre hypertenziu)
  • Nemecká liga pre hypertenziu, ktorá produktu udelila pečať „Známky kvality“

Jednoduché a prehľadné ovládanie

Ramenný tlakomer Tensoval duo control disponuje veľkým prehľadným displejom, ktorý zobrazuje namerané hodnoty systolického, diastolického krvného tlaku a tepovej frekvencie. Jednoduché ovládanie iba jedným tlačidlom. Dostatočne silný zvukový signál, ktorý vám oznámi začiatok a koniec merania.

Jednoduché nasadenie a bezbolestné nafúknutie

Ergonomicky tvarovaná manžeta k tlakomeru s patentovaným anatomickým tvarom s možnosťou výberu veľkostí S (17 – 22 cm), M (22 – 32 cm), L (32 – 42 cm). Vďaka úchytke na správne nasadenie, vylepšenému suchému zipsu a špeciálnemu otvoru na lakťovú jamku si môžete nasadiť manžetu aj jednou rukou. Manžeta disponuje aj technológiou Comfort Air, ktorá zabezpečí jej bezbolestné nafúknutie.

Manžeta v 3 veľkostiach - S, M, L.

Veľká pamäť pre dvoch používateľov

Do tlakomeru si môžete ukladať namerané hodnoty nielen vy, ale aj ďalší člen domácnosti. Každý z vás si môže uložiť až 60 hodnôt. Z nameraných hodnôt dokáže tlakomer vypočítať aj priemernú rannú a večernú hodnotu merania. Prístroj navyše disponuje režimom návšteva, pre hostí alebo iných členov rodiny, kedy namerané hodnoty zaznamená mimo vaše merania.

USB kábel Tensoval cardio control online

Špeciálny USB kábel s aplikáciou na jednoduché monitorovanie krvného tlaku v počítači (sledovanie nameraných hodnôt, ich analýza, tlač výsledkov v tabuľkách, grafoch alebo v krivkách).

USB kábel bol vyvinutý v spolupráci s pacientmi trpiacimi vysokým krvným tlakom. Zaisťuje ľahký a bezpečný prenos dát z tlakomeru Tensoval duo control do počítača. Pri každej nameranej hodnote sa prenáša aj dátum a čas merania. Aplikácia, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou USB kábla, je kompatibilná so všetkými bežnými operačnými systémami.

Podporované webové prehliadače: Google Chrome 27, Mozilla Firefox 21, Apple Safari 6.1. Microsoft Internet Explorer 7 a novšie verzie všetkých uvedených webových prehliadačov.

Na USB kábel poskytujeme záruku 2 roky.

Batéria a servis

Priložené batérie vydržia až 1 400 meraní. Pri použití adaptéra odporúčame v prístroji ponechať batérie, ktoré vám udržujú dátum a čas. Na prístroj sa vzťahuje záruka 5 rokov. V prípade poškodenia prístroja, ktoré nastane v záručnej dobe, volajte na bezplatnú telefónnu linku: 800 100 049.


Hlavné prednosti

  • Meria tlak aj pri stredne ťažkej srdcovej arytmii
  • 2 metódy merania
  • Možnosť prepojiť s PC pomocou špeciálneho kábla USB Tensoval cardio control online
  • Technológia Comfort Air na bezbolestné nafúknutie
  • Veľký čitateľný displej
  • Možnosť uloženia dát pre 2 osoby + režim návštevy
  • Vypočíta priemer z ranných a večerných hodnôt

Balenie obsahuje

  • Tlakomer
  • Dve batérie typu AA
  • USB kábel s aplikáciou Tensoval cardio control online
  • Manžetu s rozmerom 32 – 42 cm
  • Praktický obal na cesty

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Na rameno

Veľkosť manžety:
32 – 42 cm

Merané hodnoty:
Systolický tlak
Diastolický tlak
Tepová frekvencia
Detekcia arytmie

Pamäť meraní:
Pre 2 osoby (2× 60) + režim návštevy

Napájanie:
2× AA (súčasťou balenia)
Sieťový adaptér (nie je súčasťou balenia)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hartmann Tensoval duo control s manžetou 32 – 42 cm, výhodné balenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hartmann Tensoval duo control s manžetou 32-42cm, výhodné balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hartmann Tensoval Duo Control mit 32-42 cm Manschette, praktische Verpackung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hartmann Tensoval Duo Control mit 32-42 cm Manschette, praktische Verpackung.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií