AD homeoffice PET

Diskusia k HECHT 1223

HECHT 1223 - Aku vŕtačka

Diskusia k HECHT 1223

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HECHT 1223, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HECHT 1223 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HECHT 1223 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nevite kde bych sehnala jen naíječku akumulátoru Baterie pro HECHT 1223. 20 V Li-ion 1,3 Ah? Predem děkuji

Dobry den, kupil som si u Vas tuto vrtacku, som s nou spokojny ale nabijacka je zrejme vadna. Kontrolka led nesvieti - nesignalizuje ani napajanie, podla navodu na jej nalepke by mala. Dnes sa mi podarilo, ze po vlozeni akumulatora sa kontrolka rozsvietila podla instrukcii uvedenych na jej nalepke, tak som jej zivotaschopnost vyuzil a AKU som si dobil oba, ale po dobiti opat nic nesignalizuje ani napajanie, ani stav nabitia - nic. V navode je postup nabijania velmi vseobecny tak usudzujem, ze toto spravanie je zrejme zrele na reklamaciu :) Zaujimalo by ma, ci v pripade reklamacie staci dodat iba nabijacku, alebo musim priniest celu vrtacku ... Vrtaky a nejake bity uz ale nemam, kedze tie sa spotrebovali :) Dakujem za odpoved ...

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií