AD homeoffice PET

HECHT 40

Zobraziť katalóg
HECHT 40
4,2 15 hodnotení
Benzínová kosačka - benzínová kosačka bez pojazdu, 4-taktný motor Hecht, 99ccm, 3,5 HP, pracovný záber 40cm, kovové šasi, nastavenie výšky 30-65 mm, objem koša 40l
Kód:  BOW104a Produktové číslo:  HECHT40 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 40

Spoločnosť Hecht je špecialistom na záhradnú techniku, o čom svedčí veľká obľuba u záhradníkov naprieč celou Európou. Všetky výrobky sa pýšia vysoko precíznym vyhotovením s použitím kvalitných materiálov. Aj napriek tomu je záhradná technika Hecht cenovo dostupná, a preto sa táto značka stala obľúbenou v mnohých odvetviach záhradných potrieb.

Kompaktný pomocník na malé záhrady

Pod označením Hecht 40 sa skrýva kompaktná benzínová kosačka určená na menšie záhrady. Podvozok je vyrobený z kvalitnej ocele ošetrenej kvalitným náterom, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Perfektné výsledky zaručuje premyslená žacia komora a špeciálne tvarovaný nôž. Záber noža je 40,6 cm, o pohon sa stará motor OHV s výkonom 3,5 HP.

Vďaka vstrekovaču paliva do karburátora (primeru) je zaistené ľahké štartovanie aj so studeným motorom. Výšku si možno nastaviť v rozmedzí 30 - 65 mm. Kosačka vyniká svojou nízkou hmotnosťou a najmä ľahkou skladovateľnosťou. Dlhá páka na ovládanie je vhodná ako pre pravákov, tak aj pre ľavákov.

Parametre a špecifikácia:

Odporúčaná plocha:
700 m2

Hmotnosť:
25 kg

Motor:
Hecht 4-taktný

Objem koša:
40 l

Obsah motora:
99 cm3

Pracovný záber:
40,6 cm

Vyhotovenie šasi:
Kov

Výkon:
3,5 HP

Výška zdvihu:
30 - 65 mm

Typ pohonu:
Spaľovací benzínový motor

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HECHT 40 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 40.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií