Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

HERCULES BTP04 Plus

Zobraziť katalóg
HERCULES BTP04 Plus
Bluetooth reproduktor – prenosný, outdoorový, IP66, Bluetooth 3.0, 2x 2.5W RMS, USB kábel, Li-Ion, výdrž až 12 hodín, vode, nárazu a prachu odolný
Kód:  HER012e Produktové číslo:  4780831

HERCULES BTP04 Plus

Užite si skvelý prenosný stereo reproduktor Hercules BTP04 Plus s pripojením cez bezdrôtový Bluetooth® 3.0 A2DP. Reproduktor je možné jednoducho spárovať s mobilným telefónom, tabletom alebo notebookom (Windows® Vista/ 7/8, Mac® OS X) behom chvíľky. Je špeciálne určený do vonkajšieho prostredia, je totiž úplne odolný voči vode a prachu (IP66 certifikát), takže si môžete bez obáv užívať počúvanie vašej obľúbenej hudby na pláži, na bicykli, na lyžiach, jednoducho kdekoľvek vám napadne. Krištáľovo čistý zvuk si môžete vychutnať vďaka dvom aktívnym široko-pásmovým meničom a jedným pasívnym zosilňovačom basov. Handsfree volanie vám umožní zabudovaný mikrofón.

Široké možnosti pripevnenia

Vďaka tomu, že obsahuje on-the-go nabíjacie zariadenie, si môžete užívať až 12 hodín nepretržitého počúvania hudby. Bluetooth reproduktor je zároveň odolný proti nárazom vďaka gumovým koncovkám a dvojitej ochrannej mriežke. Samozrejmosťou je vypínač on/off a 3,5 mm mini jack vstup. Zároveň sa o svoj prístroj nemusíte v žiadnom prípade obávať, a to vďaka bezpečnostnému háčiku, popruhu na zápästie a karabíne. Bonusom tohto Bluetooth reproduktora je súprava závitov na jednoduchú montáž (napr. držiak na bicykel, statív, atď.). Vychutnajte si svoju obľúbenú hudbu uloženú vo vašom zariadení, pomocou skvelého reproduktora BTP04 a technológii Bluetooth.

Balenie obsahuje:

  • Reproduktor IP66
  • USB nabíjací kábel
  • Pútko na zápästie
  • Používateľský manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HERCULES BTP04 Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES BTP04 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HERCULES BTP04 plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HERCULES BTP04 plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HERCULES BTP04 Plus.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií