AD homeoffice PET

HERCULES WAE Outdoor Rush

Zobraziť katalóg
HERCULES WAE Outdoor Rush
Bluetooth reproduktor prenosný, Bluetooth 3.0, 2x 2W RMS, FM rádio, vodeodolný IP67, odolný proti slanej vode, USB kábel, výdrž až 12 hodín
Kód:  HER013h Produktové číslo:  4780832

HERCULES WAE Outdoor Rush

Chcete počuť vaše obľúbené tóny všade, kamkoľvek idete a jednoducho si nedokážete predstaviť život bez hudby? S týmto produktom to už nebude problém. Bezdrôtový Bluetooth reproduktor je plne prenosný a jeho batéria má výdrž až neuveriteľných dvanásť hodín. Moderný dizajn je doplnený kvalitným spracovaním a odolnosťou voči prachu, vode a nárazu.

Výrobok prešiel mnohými testami a získal certifikát IP67, vďaka ktorému budete vedieť, že sa o svoj prístroj nemusíte obávať ani pri hrubšom zaobchádzaní. Je tak odolný, že je schopný prežiť ponorený do hĺbky jedného metra po dobu až 30 minút. reproduktor je špeciálne upravený za účelom ochrany proti korózii v dôsledku pôsobenia slanej morskej vody. Proste tak odolný, ako len môže byť.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné spracovanie a moderný dizajn
  • Dlhá výdrž batérie až 12 hodín
  • Li-Ion batéria bez pamäťového efektu
  • Certifikát IP67 (vode, nárazu a prachu odolný)
  • Integrované FM rádio a Line In vstup
  • Krištáľovo čistý zvuk
  • Vie dobiť váš mobilný telefón
  • Nastaviteľné pútko na zápästie s kľúčom pre otvorenie vodotesných uzáverov
  • Statívový závit pre uchytenie

Vždy s vami

Výrobok bol ušitý na mieru všetkým vyznávačom adrenalínu, najmä aktívnym ľuďom.  Je tak ideálny pre zážitky, ktoré si radi doplníte svojou obľúbenou hudbou. Reproduktor jednoducho behom pár chvíľ spárujte s vaším mobilným telefónom, tabletom či notebookom. Pri počúvaní svojich obľúbených melódií si tak užívajte viac slobody, ako ste boli doteraz zvyknutí.

K maximálnemu zjednodušeniu a komfortu vymysleli vývojári produktu tlačítka pre hlasitosť, dalšie a predchádzajúce stopy, pauzy či prehrávánie a umiestnili ich tak, aby boli ľahko prístupné. Či už ste na pláži, skate alebo napríklad na bicykli bude tento reproduktor všade s vami.

Balenie obsahuje:

  • Reproduktor
  • USB nabíjací kábel
  • Pútko na zápästie
  • Užívateľský manuál
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HERCULES WAE Outdoor Rush
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES WAE Outdoor Rush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hercules WAE Outdoor Rush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hercules WAE Outdoor Rush. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HERCULES WAE Outdoor Rush.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií