Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

High Sierra SWERVE3 Black

Zobraziť katalóg
High Sierra SWERVE3 Black
Batoh mestský prepracovaný s organizérom, objem 30 L
Kód:  SPT18005 Produktové číslo:  9313059108933

High Sierra SWERVE3 Black

Městský batoh Swerve3 černé barvy od společnosti High Sierra je vyveden v jednoduchém designu, který si oblíbí zejména mladí školáci a teenageři. Produkt je vytvorený z kvalitného polyesterového materiálu, ktorý sa vyznačuje ľahkým čistením a veľkou odolnosťou.

kľúčové vlastnosti

  • Veľké úložné priestory pre váš inventár
  • Ergonomicky tvarovaná chrbát pre komfortné nosenie
  • Možno uložiť notebook s uhlopriečkou 14,1 palca
  • Rozmery: 48.5 × 33.0 × 24.0 cm
  • Objem: 30 litrov
  • Materiál: polyester
  • Farba: čierna

Swervevám nabízí úložné prostory o objemu 30 litrů, které jsou rozděleny do čtyř zipem uzavíratelných kapes.Tri menšie vrecká na prednom čele batohu možno využiť pre uloženie desiaty, peňaženky, peračníka, kľúčov a ďalšieho malého inventára, ktorý jednoducho potrebujete mať pri sebe. Zadní velká kapsa je opatřena o místo pro přenášení notebooku o úhlopříčce až 14,1 palců. Váš počítač aj zošity do školy alebo dokumenty tam budú v úplnom bezpečí. Fľaša s vodou môžete umiestniť do bočnej otvorené priehradky. Zadná strana batožiny je ergonomicky tvarovaná pre komfortné pocit pri nosení. Priedušné ramenné popruhy sú plne nastaviteľné podľa potreby užívateľa. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre High Sierra SWERVE3 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si High Sierra SWERVE3 Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií