AlzaBoxy Q1 Aplikace

HiPP Mama BIO Čaj pre dojčiace matky - 6x 30g

Zobraziť katalóg
HiPP Mama BIO Čaj pre dojčiace matky - 6x 30g
4,7 3 hodnotení
Čaj pre dojčiace matky - v BIO kvalite pre dojčiace matky
24,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BABY5096 Produktové číslo:  9062300432159 Stránky výrobcu
HiPP Mama BIO Čaj pre dojčiace matky - 6x 30g 24,90 € Momentálne nedostupné

HiPP Mama BIO Čaj pre dojčiace matky - 6x 30g

Bylinný čaj pre dojčiace matky od HiPP slúži nielen na pokrytie zvýšenej potreby tekutín v tomto období, ale svojím jedinečným zložením tiež prirodzene podporuje tvorbu mlieka. Je súčasťou je vybraná zmes bylín ako fenikel, aníz či rasca, ktoré nielen že pôsobia na spomínanú tvorbu mlieka, ale tiež pomáhajú bábätku od bolesti bruška. Čaj môžete bez obáv piť pravidelne, neobsahuje totiž žiadne arómy, farbivá či konzervačné látky a je v BIO kvalite.

Kľúčové vlastnosti

  • Bylinný čaj pre dojčiace ženy
  • Obsahuje byliny ako aníz, fenikel či rasca
  • BIO kvalita
  • Podporuje tvorbu mlieka
  • Pomáha bábätkám od bolesti bruška
  • Pokrýva zvýšenú potrebu tekutín počas dojčenia

Obsahuje:
6 × 30 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Pitný režim dojčiat a batoliat v letnom období

V horúcich letných mesiacoch je pitný režim detí potrebné starostlivo strážiť. Ako je to však s bábätkami? Stačí dojčatám aj v horúčavách iba mlieko? Pozrite sa, od kedy začať dávať dojčaťu vodu, ktoré nápoje sú pre deti vhodné a ako spoznať hroziacu dehydratáciu.

Ako podporiť laktáciu

Čo robiť, keď dojčenie neprebieha podľa vašich predstáv? Poradíme, ako riešiť obdobie laktačnej krízy, ako vyzrieť na nedostatok mlieka aj ako podporiť laktáciu tak, aby bábätko nemuselo byť dokrmované umelou výživou. Spomenieme tiež najčastejšie zdravotné problémy spojené s dojčením, ako je zápal či pálenie bradaviek pri dojčení, bolesť bradaviek pri dojčení alebo tvrdé prsníky pri kojení. Dozviete sa, v akých prípadoch sa odporúča kojenie s klobúčikmi aj ako zvýšiť tvorbu mlieka.

Čo jesť a nejesť v tehotenstve?

Internet sa hemží rôznymi dezinformáciami o tom, čo jesť a nejesť v tehotenstve. Niektoré zdroje si dokonca protirečia a je veľmi ťažké nájsť skutočne pravdivé informácie, o ktoré sa budúca mamička môže oprieť. Preto sme dali dohromady zoznam vecí, ktorých sa radšej vyvarovať a ktoré naopak v tehotenstve prospievajú. Čo jesť a nejesť v tehotenstve, ako je to s ľanovým semienkom, paralenom, kávou, zázvorom, zeleným čajom, fajčením a výživou v tehotenstve, to sa dozviete v našom článku.

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená.
Recenzie HiPP Mama BIO Čaj pre dojčiace matky - 6x 30g
Príslušenstvo pre HiPP Mama BIO Čaj pre dojčiace matky - 6x 30g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HiPP Mama BIO Čaj pro kojící matky - 6× 30 g.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií