Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Hojdačka 1 sedadlo a hojdačka + hojdacie sedlo

Zobraziť katalóg
Hojdačka 1 sedadlo a hojdačka + hojdacie sedlo
výška 225 cm, kovová konštrukcia
Kód:  HRAa6754 Produktové číslo:  3222870305062

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hojdačka 1 sedadlo a hojdačka + hojdacie sedlo Predaj skončil

Hojdačka 1 sedadlo a hojdačka + hojdacie sedlo

Vietor vetra vietor s našimi vlasmi. Príjemné zmrazenie späť v každom novom a ďalšom hnutí. Príznaky adrenalínu zaujmú všetky časti nášho tela, ktoré sa podieľajú na tomto úžasnom zážitku. Nemusíte ísť ďaleko za takýto sprievod. Nemusíte ani opustiť pohodlie svojho vlastného domu - záhrady, terasy alebo terasy. Dokonalý dizajn a kvalita za rozumnú cenu. Získajte swing a získajte všetko v jednom balíku.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalita za rozumnú cenu
  • Komfort a pohodlie v jednom prevedení
  • Odolný a zdravo udržateľný materiál
  • Možnosť individuálneho prispôsobenia podľa vlastných potrieb

Relaxujte a bavte sa na jednom mieste

To je presne to, ako môžete stručne charakterizovať hlavné potešenie, ktoré ponúka tento unikátny model hojdačky. Vďaka nastaviteľnej výške plastového sedadla , ktoré je vyrobené unikátnym spôsobom vstrekovania, môžete nastaviť svoju veľkosť, aby ste dosiahli maximálny komfort a bezpečnosť. Tieto požiadavky sú splnené pridaním výkyvného klzáka vybaveného operadlom a opierkou nôh . Pevné visiace oko, na ktorom je zavesená hojdačka, zaručuje bezproblémovú prevádzku.  

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hojdačka 1 sedadlo a hojdačka + hojdacie sedlo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Houpačka 1 sedátko a houpací kluzák + houpací sáně. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Houpačka 1 sedátko a houpací kluzák + houpací sáně. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Houpačka 1 sedátko a houpací kluzák + houpací sáně. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Swing 1 ülés és swing glider + swing nyereg.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií